Mergi la conţinutul principal

Trei câini ținuți în condiții improprii, preluați de Protecția Animalelor

* în urma unei sesizări primite la nivelul  Biroului pentru Protecția Animalelor, polițiștii s-au deplasat la un imobil, din localitatea Lacu Sărat, unde au găsit trei câini din rasa comună, ce erau ținuți afară, în frig * deținătorul animalelor a fost amendat, iar animalele au ajuns la adăpost

 

Trei câini care erau ținuți în frig și fără hrană, au ajuns într-un adăpost după intervenția polițiștilor. Proprietarul animalelor a fost amendat.

Potrivit polițiștilor, în cursul zilei de luni, în urma unei sesizări primite la nivelul  Biroului pentru Protecția Animalelor, polițiștii s-au deplasat la un imobil, din localitatea Lacu Sărat, unde au găsit trei câini din rasa comună. Animalele erau ținute în condiții improprii, fără adăpost, hrană, fiind sunt supuse temperaturilor extreme. “Având în vedere aspectele constatate, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru cele trei exemplare canine, acestea fiind preluate și plasate într-un adăpost de animale de pe raza localității Lacu Sărat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Totodată, deținătorul animalelor a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei conform art. 26, alin. 1, lit. a) din Legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor.

                

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro