Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei autori necunoscuti au fost identificati

Zilele trecute, lucratori din cadrul Biroului de Politie Urbana, Compartimentul Criminalitate Judiciara, au reusit sa rezolve trei dosare cu autori necunoscuti, identificind autorii infractiunilor respective. Ei au pobat ca Hristos V., 29 de ani, din Braila, este autorul furtului comis In data de 19 august, din incinta unei societati comerciale, de unde a sustras suma de 1.800 lei (RON). Politistii au propus Inceperea urmaririi penale, care a fost confirmata de Parchetul de pe linga Judecatoria Braila. Prejudiciul nu s-a recuperat, iar cercetarile continua pentru stabilirea Intregii activitati infractionale.
Aceiasi lucratori au stabilit si probat ca Iulian C. (29 de ani), din Braila, recidivist, este autorul infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si distrugere, fapte savirsite In noaptea de 28 spre 29 noiembrie, In incinta unui Club din Braila. Si in cazul lui, Parchetul de pe linga Judecatoria Braila a confirmat Inceperea urmaririi penale propusa de politisti. Prejudiciul, In valoare de 2.000 lei (RON), nu a fost recuperat. De asemenea, a mai fost identificat si Ionut Claudiu C. (16 ani), din comuna Sutesti, judetul Braila, caruia i s-a stabilit si probat ca este autorul a doua infractiuni de furt de telefoane mobile, fapte comise In luna octombrie si Inregistrate, initial, cu autori necunoscuti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii