Mergi la conţinutul principal

Trei atleți brăileni au realizat baremurile pentru europenele U20

* după Denisa Cosmina Balaban și Darius Techiu, în Israel va merge și Denis Neacșu

 

 

 

Cu toate că au participat la categorii superioare de vârstă, mai precis la tineret și seniori, ei fiind încă juniori, atleții Denisa Cosmina Balaban și Darius Techiu, de la grupa profesorului Fănel Ionescu, au obținut rezultate foarte bune la finala Campionatului Național de Atletism rezervat seniorilor și tineretului.

La finalele de la Craiova, care au avut loc în weekend-ul trecut, cu un timp foarte bun, 13:71 secunde, Denisa Cosmina Balaban a devenit vicecampioană națională în proba de 100 m garduri, la tineret, iar la senioare și-a trecut în cont medalia de bronz. Balaban a mai cucerit o medalie de bronz la 200 m plat, tineret, timpul realizat de ea fiind 25:05 secunde.

Atleta cu dublă legitimare LPS Brăila – CSM Onești a mai bifat două medalii de argint, la senioare și la tineret, în proba de ștafetă 4x100 m plat.

Colegul ei de grupă, Darius Techiu, a devenit vicecampion național la tineret, în proba de 110 m garduri.

Denisa Cosmina Balaban și Darius Techiu au deja realizate baremurile pentru Campionatul European de Atletism în aer liber, U20, care va avea loc în perioada 7-10 august, în Israel.

Profesorul Fănel Ionescu și cei doi atleți pe care îi pregătește au rămas în cantonament la Craiova, urmând ca la finalul acestei săptămâni să participe la Cupa României.

La aceste europene va participa și Denis Necșu, sportiv pregătit la CSM Brăila de profesoara Irina Roată, care și-a realizat baremul după ce a oprit acele cronometrului după 21:60 secunde, în proba de 200 m plat. În această probă, Neacșu a ocupat locul al treilea la tineret.

Rezultatele sunt foarte bune, atleții noștri au făcut față cu brio unor concurenți cu vârste superioare lor. Denisa și-a realizat obiectivele, iar Techiu putea să mai obțină o medalie dar, din cauza unor inadvertențe din programul de concurs, el nu a mai fost inclus în proba de ștafetă. Ceea ce este foarte important pentru noi este că avem trei brăileni care și-au realizat baremul pentru Campionatul European de Atletism în aer liber, din Israel”, ne-a declarat profesorul Fănel Ionescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro