Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei accidente, in mai putin de 3 ore

Inconstienta soferilor care au calcat acceleratia la maxim si indiferenta institutiilor care ar fi trebuit sa imprastie pe sosele substante antiderapante au dus, ieri dimineata, la producerea a trei accidente rutiere grave, intr-un interval de doar doua ore si jumatate.
Evenimentul care "a spart gheata" s-a petrecut in jurul orei 8.30, in apropiere de Urleasca. "Ion-Dragos A., 40 ani, din Dimbovita, conducea autoutilitara "Volkswagen" nr. DB-05-ABI pe Drumul National 2B si, la km 81, din cauza neadaptarii vitezei si a carosabilului acoperit cu polei, a pierdut controlul volanului, a parasit soseaua si s-a tamponat violent de un copac. Conducatorul auto a fost transportat la spital si a ramas sub supravegherea medicilor, deoarece avea bratul sting fracturat", ne-a declarat subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere.
Doua ore mai tirziu, pe drumul dintre Cuza Voda si Viziru, Aurel G., 63 ani, care sofa "Dacia 1410" nr. BR-04-GAL, a scapat masina de sub control, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu "Dacia Super Nova" nr. CT-71-SMR, condusa regulamentar de Ion P., 45 ani, din Constanta. Stan S., 30 ani, din Spiru Haret, pasager in masina braileanului, s-a lovit puternic la cap, iar in urma socului a suferit o fractura de coloana, in zona cervicala, fiind internat in stare grava, la Reanimare.
"La 11.05, Antonel B., 36 ani, din Chiscani, administrator la dispensarul din comuna, conducea autoutilitara "Dacia 1307" nr. BR-012486 pe Drumul Judetean 212, iar in apropiere de km 1, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile impuse de carosabilul acoperit cu polei, a derapat si s-a rasturnat in sant", a mai adaugat scms. Vilsan. Chiscaneanul a scapta doar cu traumatisme si contuzii, insa a ramas internat, pentru investigatii medicale.
In toate cazurile, specialistii de la Circulatie au intocmit dosare penale si au dispus recoltare de probe de singe de la soferi. Interesant este faptul ca, pe drumul catre Chiscani, care devenise ieri un adevarat patinoar, autospeciala care imprastia materiale antiderapante nu a reusit sa ajunga dimineata, insa si-a facut aparitia abia dupa ce un om a ajuns in spital, iar o masina s-a facut praf.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii