Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei accidente, in 24 de ore

Neatentia la volan si viteza excesiva au facut, weekend-ul trecut, 5 victime, dintre care 3 ranite grav, in mai putin de 24 de ore.
Surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei ne-au precizat ca vineri, in jurul orei 11.00, Vasile P., 37 de ani, aflat la volanul unui autoturism "Renault", stationat pe Sos. Rm. Sarat, a deschis portiera fara sa se asigure si l-a accidentat grav pe biciclistul Nicolae M., 48 ani, care se angajase in depasirea masinii. Biciclistul a fost transportat la spital, unde a ramas internat, iar soferului imprudent i s-a Intocmit dosar penal.
"In aceeasi seara, orele 22.00, Silviu D., 40 ani, conducea un autoturism "Opel Corsa" pe Drumul National 22. La km 70, In afara localitatii Tudor Vladimirescu, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra volanului, a parasit partea carosabila si a intrat In coliziune cu un copac. In urma impactului, a rezultat vatamarea corporala a soferului si a sotiei acestuia, Sandica D., 32 ani, victimele fiind internate la Spitalul Judetean, pentru Ingrijiri medicale", ne-a informat Politia.
Trei ore mai tirziu, bacauanul Petrea G., 44 ani, care conducea o autospecializata marca MAN pe Drumul Judetean 211, In afara comunei Viziru, a derapat, din cauza vitezei si a drumului acoperit cu polei si s-a rasturnat In sant. Soferul si fiul acestuia, Bogdan G., 14 ani, au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgente, pentru ingrijiri de specialitate, insa au refuzat internarea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii