Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Trebuie sa obtinem cel putin un punct din meciul cu Olanda"

Fostul international Gheorghe Popescu este de parere ca nationala de fotbal a Romaniei trebuie sa obtina cel putin un punct in intilnirea cu Olanda, ce se va disputa, pe 24 martie, la Rotterdam, in preliminariile Campionatului European din 2008.
"Plecam cu sansa a doua. Este un meci important. Olanda este o echipa valoroasa si joaca pe teren propriu. Trebuie sa luam puncte", a spus Popescu.
Gheorghe Popescu a afirmat ca nu i s-a propus functia de presedinte al FC Setaua. "S-a exagerat. Totul a pornit de la o discutie privata a lui Gigi Becali cu Teia Sponte. Deocamdata am luat-o pe un alt drum, paralel cu fotbalul si imi place ceea ce fac. Nu-mi doresc sa fiu presedintele Stelei sau a altui club. In plus, nu mi s-a propus acest post, iar daca mi s-ar fi facut as fi refuzat cu eleganta. Va veni timpul cind voi lucra cu Hagi, dar nu acum. Chiar vorbeam ca la un moment dat vom lucra impreuna. Gica este in vacanta si i-ar fi usor sa se intoarca, chiar i-ar placea sa se intoarca in fotbal.", a spus Popescu, care a negat astfel zvonurile potrivit carora ar urma sa preia postul de presedinte al FC Steaua, iar cumnatul sau, Gheorghe Hagi, pe cea de antrenor.
Popescu este de parere ca Steaua nu trece printr-o criza. "Steaua nu este in criza. Este un cuvint prea greu. Steaua trece printr-o perioada nu prea buna. Dupa rezultatele de anul trecut este normal sa vina aceasta perioada. Nu vad o situatie atit de dificila incit sa se treaca la decizia schimbarii administrative si tehnice", a completat fostul impresar.
Gheorghe Popescu este de parere ca echipelor din Romania le lipseste curajul de a protesta precum Poli Timisoara, care a decis sa trimita la meciul cu Dinamo, din cadrul etapei a XXI- a Ligii I, echipa a doua. "Echipelor din Romania le lipseste curajul sa promoveze tineri. Celor de la Timisoara le-a iesit. Nu conteaza virsta din pasaport ci ceea ce faci in teren", a adaugat Popescu.
Gheorghe Popescu nu doreste ca mijlocasul Elton achizitionat de Steaua sa fie judecat dupa inaltime: "Nu cred ca inaltimea este un argument pro sau contra. Si Maradona avea 1,66 si era cel mai bun din lume. Important este ce face in teren, daca face ce trebuie il veti vedea de 1,80".
Fostul jucator considera ca titlul este deja adjudecat de Dinamo. "Campionatul este deja jucat. Dinamo este deja campioana, dar a ramas aceasta lupta frumoasa intre cele trei echipe, Steaua, Rapid si CFR", a completat Popescu.
Gheorghe Popescu a participat, luni, la prinz, la conferinta de presa prilejuita de implinirea a trei ani de cind s-a lansat campania Gillette - "Suporter in fiecare dimineata". Alaturi de Popescu au mai participat directorul tehnic pentru loturile de tineret si juniori ale FRF, Miodrag Belodedici, directorul centrului de juniori al Bayern Munchen, Werner Kern, si antrenorii Emerich Jenei si Cornel Dragusin.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii