Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Transporta pasageri sub influenta bauturilor alcoolice

Zilele trecute, un ialomitean in virsta de 48 de ani a depasit orice limita a inconstientei atunci cind s-a urcat la volanul unui microbuz cu care transporta pasageri, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice. El a fost depistat de lucratorii Biroului de Politie Rutiera din cadrul Politiei Oras Faurei, in timpul unei actiuni desfasurate pe linia respectarii prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice. Marian G., din localitatea Urziceni, judetul Ialomita, a fost oprit pentru verificari pe DJ 203, In comuna Jirlau, judetul Braila, in timp ce conducea un microbuz "Mercedes", cu care transporta 20 persoane.
Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,19 mg/l alcool pur In aerul expirat si i s-au recoltat probe biologice de singe, pentru stabilirea gradului de alcoolemie. Conducatorului auto i-a fost retinut permisul de conducere si a fost sanctionat contraventional.
Tot cu alcool in singe a fost depistat si un galatean, de data aceasta de lucratori de la Formatiunea de Politie Rutiera din cadrul Politiei oras Insuratei, In timp ce conducea, pe DJ 211B, In localitatea Baraganu, un autoturism "Dacia 1310". Dragos M. (40 de ani), din comuna Ivesti, a fost testat cu aparatul etilotest si i s-au recoltat probe biologice de singe, In vederea stabilirii gradului de alcoolemie. In cauza s-a Intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii