Mergi la conţinutul principal

Transgaz. Proiect ambițios

* deși în pandemie majoritatea managerilor și-a conservat afacerile, brăileanul Ion Sterian a mizat pe investiții în cazul Transgaz *Școala românească pe acest domeniu își menține tradiția”, a punctat Sterian care a avut grijă prin departamentul de resurse umane să angajeze tineri dornici de afirmare

 

Directorul general al companiei,  brăileanul Ion Sterian, a dezvăluit că Transgaz are în plan un proiect ambițios privind extinderea sistemului național de conducte. Potrivit acestuia, lucrările au început deja în toate provinciile istorice ale României. Chiar dacă sunt mulți manageri care au fost tentați în pandemie să-și conserve afacerile, unii dintre aceștia au văzut oportunități în această perioadă și au profitat de ele. Este și cazul lui Ion Sterian, directorul general al Transgaz, care a reușit printr-o combinație de specialiști și angajați noi, tineri și dornici de afirmare, să construiască mai mult, mai bine, mai repede, mai ieftin.

„Am avut grijă, prin departamentul de resurse umane, la recrutarea forței de muncă să avem și tineri, să putem să îi formăm, să putem pregăti viitorul de mâine. Dar, în același timp, și specialiști cu experiență, a declarat Ion Sterian, directorul general al Transgaz, pentru presa centrală.

 

 

Care este rețeta secretă?

Un proiect care a ajutat mult compania a fost conducta BRUA, tronsonul românesc fiind terminat în plină pandemie. Potrivit lui Ion Sterian, nu are o rețetă perfectă pentru succes, ci una normală: munca în echipă, comunicare, permanentă perfecționare, recrutarea continuă.

„Mă bucur enorm de mult că prin investițiile astea pe care le-am implementat și le vom implementa, școala românească pe acest domeniu își menține tradiția”, a precizat Ion Sterian.

Această tradiție a făcut posibilă realizarea de proiecte dificile și complexe și acum cei de la Transgaz se mândresc și cu patru stații de comprimare de ultimă generație realizate doar cu specialiștii proprii.

„Sunt printre cele mai moderne stații de comprimare din Europa, cu tehnologia la nivelul anilor 2022-2023”, a dezvăluit Ion Sterian, directorul general Transgaz.

 

Proiect privind racordarea tuturor localităților

Compania are însă planuri mari pentru viitor. Mai exact, proiectul de a uni energetic Republica Moldova cu România. Și o primă livrare către Moldova a fost realizată în luna octombrie.

„Acum avem în derulare și au început lucrările, avem pe toate provinciile istorice ale României, extinderi de sistem național de conducte de transport în vederea racordării tuturor localităților la gaz”, a explicat Ion Sterian.


 

Transgaz a accesat multe fonduri europene și fonduri de la Banca Europeană de Investiții și a folosit sutele de milioane de euro pentru modernizare și investiții.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro