Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Transformarea Daciei Unirea in societate pe actiuni este sustinuta si de conducerea CJ

Pe masura ce Ion Gigi se ocupa de pregatirea lotului in vederea sezonului competitional 2006 - 2007 sint preocupari la virf din partea conducerii clubului pentru finalizarea societatii pe actiuni si implicit privind viitoarea structura de functionare a fotbalului brailean.
"La aceasta actiune s-au raliat multi iubitori ai fotbalului, toti dorind sa contribuie la construirea unei echipe capabile sa faca performanta. De remarcat este interesul pe care presedintele Consiliului Judetean, Bunea Stancu, il acorda acestei initiative. Dinsul este chiar dispus sa participe sub toate aspectele la finalizarea formelor acestei societati pe actiuni, singura forma de altfel benefica fotbalului de pe plan local. Sint asteptati sa i se alature si alti agenti economici din municipiul si judetul Braila", a declarat Cornel Sandulescu, presedintele Consiliului Director al Daciei Unirea.

Sapte jucatori sint in teste la Dacia Unirea

Lotul divizionarei B brailene se pregateste pentru a pasi cu dreptul intr-un nou campionat, unul in care s-a modificat sistemul competitional. Sint doar doua serii de Divizia B, numarul echipelor a crescut la 18, iar pentru a face fata intrecerii Dacia are nevoie de un lot superior valoric celui din sezonul trecut.
"Preocuparea noastra este aceea de a completa lotul cu jucatori valorosi si de a organiza meciuri de verificare pentru omogenizarea unei formule de echipa competitiva.
Deocamdata, cautam solutii de improspatare a lotului. Printre jucatorii pe care ii testam in meciurile de verificare se numara fundasii Ghidarcea, Cristofan, portarul de 25 de ani, Nedelcu, mijlocasii Doicaru, Macarie, Bitica si Girleanu acesta din urma fiind inca junior si reprezinta o solutie viabila de inlocuire a lui Iliuta" a mai adaugat Cornel Sandulescu.
Toti jucatorii mentionati vor putea fi vazuti astazi la lucru pe stadionul Progresul la partida de verificare pe care Dacia o va sustine de la ora 10.00 in compania divizionarei C, Politehnica Galati.

Laurentiu Ivan a primit acordul de transfer pentru FC Vaslui

Dupa Calin, care a promovat la Otelul, la inceputul returului trecut, unui alt jucator de la Dacia i s-a oferit sansa de a evolua in Divizia A, Laurentiu Ivan.
Fostul capitan al formatiei brailene are acum sansa de a arata ca se poate descurca cu succes si in primul esalon fotbalistic al tarii, iar unei astfel de provocari nu-i poate da cu piciorul.
Pe linga faptul ca a lansat un nou jucator in fotbalul mare Dacia cistiga astfel atit in imagine dar si financiar, considera Cornel Sandulescu: "Este de remarcat faptul ca Laurentiu Ivan este solicitat si se afla deja cu acordul nostru de transfer la FC Vaslui.
Este o situatie benefica din punct de vedere financiar pentru noi deoarece ne creaza disponibilitati legate de achizitionarea unor tineri jucatori si totodata ne confera si solutii in rezolvarea problemelor contractuale cu acestia. Ivan era si ramine un jucator emblematic pentru Braila si clubul Dacia a renuntat cu greu la el. Are 27 de ani si pentru ceea ce a facut pentru Dacia merita sa-i acordam o sansa".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii