Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tramvaiul Sfintului Nicolae

Primaria Braila a organizat, ieri, impreuna cu Teatrul de Papusi "Carabus", o actiune inedita, care a bucurat atit parintii, cit si copiii. O piesa muzicala de teatru, care i-a inveselit pe micuti, a fost pusa in scena intr-o locatie inedita: un tramvai. Piesa cu papusi, puisori, ratuste si copii din plus care dansau pe ritmuri antrenante a putut fi vazuta de multi copii, mai mici sau mai mari, care au urcat gratuit in vagonul scena. Maestru de ceremonii a fost directorul Teatrului "Carabus", actorul Florin Chirpac, care chema in vagon toti copiii intilniti pe traseu. Pentru citeva statii a mers cu tramvaiul Sfintului Nicolae si viceprimarul Lucian Tilea, care a spus ca si-a dorit ca de zilele orasului sa ofere un alt fel de sarbatoare, care sa iasa din canoanele obisnuite. Parintii care insoteau micutii erau uimiti de initiativa si se intrebau daca tramvaiul va circula zilnic pina la Craciun pentru ca o astfel de idee li se parea foarte buna.
Directorul teatrului "Carabus", Florin Chirpac, a spus ca aceasta a fost o prima editie, ca pentru viitor se gindeste la posibilitatea sa monteze si altfel de spectacole, pentru ca nivelul sonorizarii, pe care nu-l cunostea, permite acest lucru. Chiar a avansat ideea unui festival de teatru pentru copii care sa se desfasoare in tramvai. Singurul neajuns al actiunii a fost acela ca a inceput cu o ora si jumatate mai tirziu decit a fost prevazut in program, insa, avind in vedere ca mediatizarea evenimentului a fost ca si inexistenta, nu a avut nimeni de suferit, pentru ca nimeni nu astepta Tramvaiul Sfintului Nicolae.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii