Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tragedie pe Dunare

Un baietel in virsta de 7 ani s-a inecat in dupa amiaza zilei de 31 martie, dupa ce a cazut in apele fluviului Dunarea, de pe puntea bacului care facea curse intre satul Agaua din judetul Braila si
comuna Girliciu, judetul Constanta. In ziua de 31 martie, intre orele 17.00-18.00, minorul Tudorel Zama, de 7 ani, se juca impreuna cu fratele de 12 ani si sora de 11 ani, toti din comuna constanteana Girliciu, pe un bac de lemn. Micutii erau lasati nesupravegheati intrucit tatal se dusese la Hirsova pentru a o vizita la spital pe mama. Copiii s-au urcat pe bac, unde erau doi barbati care se ocupau de punerea in miscare a ambarcatiunii ce se indrepta catre localitatea Girliciu. La un moment dat, fata de 11 ani a strigat la fratele ei mai mic sa stea potolit si sa se indeparteze de marginea bacului, care ajunsese la km 77^500 metri, pe bratul sting al Dunarii. Intr-o fractiune de secunda, Tudorel Zama s-a dezechilibrat si a cazut in apa. I s-a vazut doar minuta si apoi s-a dus la fund, fara a mai iesi la suprafata. Potrivit informatiilor oferite de subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al IJP Braila, copilul nu avea cum sa fie prins la motor deoarece bacul era de lemn si nu avea un astfel de mecanism, deci in mod sigur s-a inecat.
Agentii de la Postul de Politie Transporturi Navale Braila au fost sesizati, despre acest incident, de seful Postului de Politie Girliciu, judetul Constanta, in dimineata zilei de 1 aprilie. In momentul de fata cautarile continua dar, dupa cum ne-au informat politistii, iesirea cadavrului la suprafata depinde de cum este purtat de apa, iar daca este prins de ceva de pe fundul Dunarii, poate dura si luni de zile.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii