Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tragedie: o fetita de 13 ani s-a sinucis

Speriata ca va da socoteala in fata parintilor pentru ca luase fara acordul lor masina din curte si se plimbase cu ea pina o defectase, o fetita de 13 ani, din Lanurile, s-a sinucis, duminica, otravindu-se cu Furadan.
Evenimentul a fost sesizat la Politie chiar de tatal copilei care, in prima faza, nu stia ca exista o legatura intre gestul fetitei si faptul ca in noaptea anterioara cineva ii furase masina.
Mama copilei si rudele indoliate strinse, ieri, in ograda in care s-a petrecut tragedia, au refuzat sa ofere amanunte, insa surse autorizate din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila ne-au precizat: "In ziua de 10 septembrie, in jurul orei 15.00, Nicolae D. a sesizat lucratorilor de la Postul de Politie din localitate ca fiica sa, in virsta de 13 ani, a ingerat o substanta toxica. In acelasi timp, braileanul a mai reclamat ca autori necunoscuti i-au sustras autoturismul Dacia papuc, dupa care l-au abandonat In fata imobilului".
Profitind de faptul ca ramasese singura acasa - tatal statea de paza la o sola agricola de la marginea satului, iar mama ei se afla la Braila, pentru a vinde legume la piata si innoptase in municipiu - fata de 13 ani a luat cheile autoutilitarei nr. BR-03-GXG si a plecat la plimbare. A condus pe Drumul European 577 pina in localitatea Viziru, apoi si-a continuat plimbarea spre Insuratei, insa la jumatatea drumului motorul Daciei a cedat. Pustoaica l-a rugat pe un consatean sa o ajute sa duca masina acasa, iar acesta a tractat autoutilitara inapoi, la Lanurile.
A doua zi, cind a venit sa-si ia masina, soferul angajat de tatal fetei a observat ca Dacia papuc era avariata si a intrebat-o pe minora ce s-a intimplat. Copila a declarat ca masina fusese, probabil, furata, stricata si inapoiata de catre hoti, insa a cerut angajatului amanunte despre costul reparatiilor. Cind a auzit ca parintii ei vor da o gramada de bani pentru a remedia avariile la motorul Daciei, minora a realizat ca va da socoteala pentru fapta sa.
Speriata, fata de 13 ani a cautat prin gospodarie sticla de Furadan - un insecticid extrem de puternic - si a baut o mare cantitate de substanta toxica. A fost gasita in agonie, in curte, chiar de catre tatal ei. Fetita a reusit sa ingaime citeva cuvinte, apoi a intrat in coma. A fost transportata la spital pentru a i se acorda primul ajutor, insa eforturile medicilor au fost zadarnice, sinucigasa sfirsind in miinile doctorilor.
Trupul neinsufletit al copilei a fost depus la morga Serviciului de Medicina Legala, pentru efectuarea autopsiei, iar ofiterii de la Politia orasului Insuratei au Intocmit un dosar penal, pentru a stabili imprejurarile tragicului eveniment.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii