Mergi la conţinutul principal

Tradiția continuă la Arashi-Do Brăila

* clubul coordonat de sensei Daniel Mihai are o nouă generație valoroasă de karateka * aceasta a confirmat la etapa de zonă și este gata să lupte pentru medalii la faza finală

 

 

 

La etapa de zonă a celei de a 32-a ediții a Campionatului Național de Karate Tradițional, competiție organizată la Brăila de multiplul campion european și mondial Cornel Mușat, prin clubul său CS Tokon Dojo Brăila, au participat 14 cluburi. Ca de obicei, karateka de la Arashi-Do Brăila au avut evoluții foarte bune și, cu o singură excepție, Alessia Catrina, toți s-au calificat la etapa finală de la București.

La copiii 3, grupa A 9-4 KYU, la kihon ippon kumite masculin, Alexandru Jărlăveanu s-a clasat pe locul al 5-lea. Echipa a doua de kata a clubului brăilean, formată din Horațiu Cireașă, Darius Bogdan, Sergiu Ene, a ocupat locul al 4-lea.

Arashi-Do Brăila a obținut locuri fruntașe și la copii 2, grupa A, 9-4 KYU. La kumite individual feminin, Sofia Boroianu a ocupat locul al 5-lea, la kumite masculin, Denis Chiriță și-a trecut în cont un loc 3, Daniel Dragomir și Rareș Bilitz s-au clasat pe 5. La kata echipe, Rareș Bilitz, David Ionel și Radu Brăescu s-au clasat pe locul al 2-lea. Denis Chiriță și Daniel Dragomir au câștigat proba de en-bu masculin.

Tot la copii 2, dar la secțiunea 3-2 KYU, atât la kata cât și la kumite individual feminin, clubul brăilean a obținut câte un loc întâi prin Luiza Stoian și câte două locuri 3 prin Elena Caloian și Izabela Pirpiliu. La kata echipe feminin, Luiza Stoian, Elena Caloian și Izabela Pirpiliu s-au clasat pe poziția a doua.

La kata individual masculin, Ștefan Surdu s-a clasat pe locul al 2-lea, iar la kumite individual același sportiv a bifat un loc 3. Ștefan Surdu, Denis Chiriță și Daniel Dragomir au încheiat proba de kata echipe pe poziția a doua. La en-bu mixt, prima echipă de la Arashi-Do Brăila, formată din Luiza Stoian și Ștefan Surdu, s-a clasat pe primul loc, iar echipa a doua, formată din Elena Caloian și Denis Chiriță, a ocupat poziția secundă.

La copii 1, 9-4 KYU, rezultatele au fost de asemenea cele așteptate. La această secțiune, Elena Pavel și Isabella Scaratti s-au clasat pe locul al 3-lea, la kata individual feminin. La kata individual 3-2 KYU, Sabina Pîrlea s-a clasat a doua și tot aceasta, la kumite individual, a bifat aceeași performanță. Andrei Răducan s-a clasat pe 2 la kata. La kata echipe feminin cât și masculin, Arashi-Do s-a clasat pe 2, prin Elena Pavel, Izabela Scarlatti, Sabina Pîrlea și respectiv Dario Constantinescu, Andrei Răducan, Darius Ungureanu. La kumite masculin, Dario Constantinescu s-a clasat pe 5. Dario Constantinescu și Andrei Răducan au câștigat proba de enbu masculin.

La faza finală și-au mai asigurat participarea Șerban Ion și Darius Ungureanu.

O nouă generație talentată de karateka este gata să ducă mai departe tradiția clubului Arashi-Do Brăila. Avem timp să mai remediem din greșelile constatate, iar acești sportivi să se lupte pentru medalii la București”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro