Mergi la conţinutul principal

Tradiţia se respectă

• secţia de kaiac canoe de la CSM Brăila a cucerit 2 titluri naţionale şi 2 medalii de bronz la naţionalele pentru cadeţi şi juniori II • la juniori I clubul brăilean şi-a trecut în cont o medalie de argint şi una de bronz

 

Cu toate impedimentele cauzate de pandemia de coronavirus, secţia de kaiac canoe de la CSM Brăila a obţinut rezultate notabile la primele două competiţii care au avut loc pe lacul Bascov. La prima dintre ele, Campionatul Naţional de viteză pentru cadeţi şi juniori II, sportivii pregătiţi de antrenoarea emerită Florentina Ion au cucerit două medalii de aur şi tot atâtea de bronz. În primele două zile, adică pe 31 august şi 1 septembrie, Vlad Olteanu şi Dragoş Ivan au devenit campioni naţionali la kaiac 2 – 500 m în concursul juniorilor II, aceeaşi performanţă fiind realizată de Alexandru Popescu, Nicolas Giurgea, Alexandru Diţă, Andrei Diţă la canoe 4 – 1000 m în competiţia cadeţilor.

Vlad Olteanu a mai obţinut o medalie la juniori II. În proba de kaiac 1 – 200 m brăileanul a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere. Şi tot pe locul al treilea s-a clasat echipajul format din Dragoş Ivan, Valentin Turea, Ştefănuţ Urse şi Cosmin Pană în proba de kaiac 4 – 1000 m juniori II.

La un pas de de medalia de bronz au fost Matei Ion şi Gabriel Istrate care s-au clasat pe poziţia a patra în proba de kaiac 2 – 1000 m cadeţi.

Pe 2 şi 3 septembrie s-a desfăşurat Campionatul Naţional de kaiac canoe, viteză, pentru juniori I, secţiune la care CSM Brăila a obţinut două medalii. La această categorie de vârstă Robert Calaver a cucerit medalia de argint la kaiac 1 – 1000 m iar colega sa de club, Maria Mocanu a trecut a treia linia de sosire în proba de canoe 1 – 200 m.

“Săptămâna de cantonament pe care am avut-o la dispoziţie pentru a ne acomoda cu suprafaţa de concurs ne-a ajutat foarte mult. Rezultatele sunt cele aşteptate dar puteam să ne mai adăugăm în palmares una două medalii. Din nefericire iarba care a crescut în lac ne-a defavorizat în anumite momente. De exemplu Calaver ar fi trebuit să fie campion naţional numai că pe culoarul lui au fost multe zone cu iarbă şi am fost nevoită să merg cu bicicleta pe digul apropiat pentru a-l coordona. Per total după primele două competiţii suntem în grafic”, ne-a declarat Florentina Ion.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro