Mergi la conţinutul principal

Toti psihologii sint obligati sa obtina drept de libera practica

La inceputul acestui an, Asociatia Psihologilor s-a transformat in Colegiul Psihologilor, conform Legii 213/2004. Normele de aplicare a legii au fost publicate pe 14 septembrie, iar conform acestora, toti cei 78 de psihologi din Braila sint obligati sa obtina dreptul de libera practica, indiferent daca sint angajati ca psihologi in cadrul unitatilor scolare sau isi desfasoara activitatea in cabinete de stat sau particulare. Fiecare psiholog poate obtine informatii referitoare la acest proces de obtinere a dreptului de libera practica pe site-ul "copsi.ro".
Presedintele Colegiului Psihologilor - filiala Braila, prof. Lilliana Tudoran, a precizat ca pe site-ul amintit se gasesc toate documentele necesare pentru completarea dosarului necesar pentru obtinerea dreptului de libera practica, dosar care se va depune la sediul filialei locale. Acesta, dupa verificari, va fi transmis la Colegiul Psihologilor din Bucuresti, unde fiecare psiholog va sustine un colocviu. Sediul Colegiului Psihologilor - filiala Braila este, deocamdata, la Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica, de unde cei interesati pot obtine si relatii suplimentare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu