Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tony Blair ar putea demisiona pina la Craciun

Premierul britanic Tony Blair si-ar putea anunta demisia pina la Craciun, in urma unei serii de scandaluri care i-au afectat imaginea, au declarat persoane apropiate acestuia, citate de cotidianul Daily Telegraph in pagina electronica de vineri.
Dezvaluirea a intervenit dupa ce adjunctul premierului, John Prescott, a fost de acord sa incerce sa negocieze un acord intre Blair si parlamentarii laburisti in privinta succesiunii premierului britanic. Decizia a fost luata in urma avertismentelor privind influenta negativa pe care o are nesiguranta succesiunii lui Blair asupra moralului laburistilor.
Fostul ministru Joan Ruddock a ridicat problema succesiunii si a cerut fixarea unei date a retragerii de la guvernare a lui Blair, in cadrul unei intilniri cu Prescott de saptamina aceasta.
Tensiunile dintre sustinatorii ministrului britanic de Finante, Gordon Brown, si Tony Blair au iesit la suprafata in cursul acestei saptamini, dupa ce premierul a declarat, intr-un interviu acordat in Australia, ca a facut o "greseala" atunci cind a afirmat ca nu va candida pentru un al patrulea mandat.
El a precizat, de asemenea, ca a decis deja cind va parasi Guvernul, dar nu a comunicat nimanui data pe care a ales-o.
Consilierii lui Blair sustin ca afirmatiile potrivit carora premierul l-ar fi informat pe Prescott ca isi va anunta plecarea la congresul din toamna acestui an al laburistilor, sint simple "presupuneri".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii