Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tomis Constanta - HC Dunarea

Dupa meciul de la Baia Mare, incheiat cu prima infringere din retur, HC Dunarea se confrunta acum si cu o mare indisponibilitate, accidentarea coordonatoarei de joc Elena Moise. Cea mai prolifica jucatoare a formatiei brailene s-a operat in aceasta saptamina la picior si nu este apta pentru partida de la Constanta. Totusi, chiar daca nu va fi recuperata suta la suta, fiind un meci extrem de greu si de important, antrenoarea braileana spera sa o poata introduce in teren macar la aruncarile de la 7 metri.
"Este un meci cu miza si, ca de obicei, noi mergem sa ne batem pentru un rezultat bun. La Constanta se cistiga foarte greu, iar acum, prin accidentarea Elenei Moise, sarcina noastra devine si mai dificila insa daca arbitrii vor fi corecti, sanse avem. Trebuie sa privim cu optimism acest joc deoarece sintem in grafic in acest moment" a declarat profesoara Alexandrina Soare.
Rolul de principal marcator al Elenei Moise va fi preluat de Marinela Patru, cea de a doua jucatoare braileana aflata in top 10, Janina Luca si Liliana Craciun.
Handbalistele brailene vor efectua astazi dimineata o ultima sedinta de pregatire dupa care vor pleca spre Constanta.

HC Dunarea a cistigat la o diferenta de sase goluri partida tur

Dupa doua infringeri in sezonul in care a debutat in Liga Nationala, HC Dunarea a reusit sa cistige pe teren propriu in turul actualului campionat la o diferenta de sase goluri, 28-22 disputa cu Tomis Constanta. Cele doua echipe si-au urmat apoi traseul propus, iar inaintea partidei directe din retur ambele au acelasi numar de puncte, 23, insa datorita golaverajului superior HC Dunarea se afla pe locul al patrulea, iar trupa antrenata de secundul nationalei Dumitru Musi, pe pozitia a cincea. Fara indoiala ca in calitate de echipa gazda, Tomis va lupta sa-si adjudece victoria pentru a se pastra in grafic, adica pe un loc de cupa europeana. De altfel formatia dobrogeana trebuie sa-si valorifice avantajul terenului propriu deoarece dupa acest joc va evolua de doua ori in deplasare, la formatii HCM Baia Mare si Astral Posta Cilnau, care au acelasi obiectiv ca si ea.

Etapa a 19-a programeaza meciurile:
HCM Roman - HCM Baia Mare
Otelul Galati - Oltchim Rm. Vilcea
HC Zalau - Rapid CFR Bucuresti
Rulmentul Brasov - Universitatea Timisoara
CSM Cetate Deva - Muresul Tg. Mures
Astral Posta Cilnau - "U" Jolidon Cluj
Tomis Constanta - HC Dunarea Braila
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii