Toate testele de Covid-19 au fost negative | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Toate testele de Covid-19 au fost negative

• iar campioana Ligii a IV-a din judeţul Brăila se va decide în teren • meciul tur Victoria Traian - Sportul Chiscani va avea loc miercuri, 22 iulie • returul se va disputa sâmbătă, 25 iulie, la Chiscani

 

Câştigătoarea ligii a IV-a din judeţul Brăila va fi desemnată în teren.

Aceasta este concluzia după ce toate testele de Covid-19, efectuate de jucătorii şi conducătorii celor două formaţii care îşi vor disputa întîietatea, Victoria Traian respectiv, Sportul Chiscani, au fost negative.

Marţea trecută, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis reluarea competiţiilor de fotbal pentru amatori şi tot atunci a aprobat protocolul medical pentru reluarea acestora. Mai precis s-a stabilit ca regulă, că jucătorii echipelor care trebuie să susţină cele două meciuri pentru stabilirea formaţiei care va fi desemnată campioană judeţeană, trebuie să facă testele de Covid-19.

Şi, spre deosebire de unele echipele din prima Ligă, care au luat lucrurile privind răspândirea pandemiei de Covid-19 în joacă, jucătorii celor două formaţii din judeţul Brăila, Victoria Traian şi Sportul Chiscani au dat dovadă de profesionalism.

Toate testele efectuate de fotbalişti şi staff-urile tehnice au fost negative.

“Am primit on line rezultatele testelor de la ambele echipe. Toate sunt negative, iar campioana Ligii a IV-a se va stabili în teren. Meciul tur se va juca miercuri, 22 iulie, la Traian şi cel retur, sâmbătă, 25 iulie, la Chiscani. Câştigătoarea va reprezenta Brăila la mini-turneul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a”, ne-a declarat Georgel Pascu, preşedintele clubului Sportul Chiscani.

Acum urmează ca jucătorii celor două formaţii să demonstreze că responsabilitatea lor civică poate să fie transpusă în teren printr-un spectacol sportiv agreabil, iar formaţia care merită să meargă mai departe, să câştige.

Vă reamintim că tot în această lună Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal, a stabilit datele de disputare a meciurilor de promovare din Liga a IV-a în Liga a III-a.

Astfel, partidele vor avea loc pe 1, 5 şi 9 august, ora de începere a acestora fiind 17.30. Reprezentanta judeţului Brăila va participa la mini-turneul Regiunii 7, Sud-Est, alături de campioanele Ligii a IV-a din Vrancea şi Galaţi. Partidele se vor disputa conform tabelei Berger de patru echipe, reprezentanta Brăilei urmând să joace pe 5 august cu cea a judeţului Vrancea, iar pe 9 august cu cea a judeţului Galaţi, fiecare joc urmând a se desfăşura pe teren neutru.

Câştigătoarele fiecărei mini-grupe vor promova în Liga a III-a.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro