Mergi la conţinutul principal

Toamna în cartier, la Casa de Cultură din Chercea

• cea de a XX-a ediţie a manifestărilor organizate în Chercea se derulează în perioada 12-16 noiembrie 2019

 

În perioada 12-16 noiembrie, Casa de Cultură a Municipiului Brăila organizează, la filiala din cartierul “Nedelcu Chercea”, ediţia a XX- a a manifestărilor culturale şi sportive reunite sub genericul “Toamna în cartier”.

Acţiunile au demarat, marţi, cu un concurs de şah, iar astăzi, 13 noiembrie,  va avea loc un concurs de desene cu tema “Din nou la şcoală”. Joi, este programat un concurs de tenis de masă, iar finalele tuturor concursurilor vor avea loc vineri. Toate acţiunile vor începe la ora 13.00 şi se vor desfăşura în sălile filialei din cartier.

Manifestările se vor încheia, sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala Mare a Casei de Cultură “Nedelcu Chercea”, cu un spectacol intitulat “Din nou la şcoală”, ce va fi oferit de Ansamblul “Valurile Dunării”, dirijor Marius Mugur Anghelescu, precum şi de grupuri artistice ale şcolilor gimnaziale “Radu Tudoran” şi “Nedelcu Chercea”.

Potrivit informaţiilor furnizate de Emanoil Ciucaşu, managerul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, spectacolul va include cântece şi poezii legate de începutul anului şcolar, dar şi piese din comoara folcorului românesc, cu cântece de bucurie, de rod al toamnei şi de joc. Grupul de mandoline va susţine piese orchestrale şi solistice, iar vocal ansamblul va interpeta o serie de prelucrări folclorice.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro