Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Titlul de campion national pe 2006 la dirt track se va decerna la Braila

Simbata, incepind cu ora 12.00, iubitorii sportului cu motor vor putea urmari ultimul concurs de dirt-track din acest an, unul cu implicatii majore in alcatuirea clasamentului final pe anul in curs.
Ca de obicei, lupta pentru medalia de aur se va da intre multiplii campioni nationali, braileanul Alexandru Toma si bucuresteanul Mircea Agrisan.
Reprezentantul CSM-ului are un usor avantaj inaintea etapelor finale, pe care cu siguranta ca si-l va pastra deoarece beneficiaza acum si de un motor nou oferit in urma cu putin timp de catre unul dintre pionierii dirt-track-ului brailean Nicu Nita. Lupta pentru locul al treilea se va da intre Fanica Popa de la CSM si bucuresteanul Marian Cojocaru candidat de drept la medalia de bronz fiind tot reprezentantul CSM-ului.
Pentru Clubul Sportiv Municipal vor mai concura Daniel Ungureanu, Ionut Luntraru Stefan si Sorin Popa iar pentru bucuresteni Milen Manev, sportivul bulgar fiind transferat la gruparea din capitala chiar in aceasta saptamina.
"Titlul de campion national va ramine cu siguranta anul acesta la Braila. Toma are experienta necesara sa demonstreze ca este cel mai bun alergator din tara, iar acum are si cu ce sa-si atinga obiectivul deoarece a primit o motocicleta noua. Dupa atitea ghinioane si celalalt reprezentant al nostru Fanica Popa isi va putea demonstra calitatile dupa ce motorul lui a fost reparat cu piese nou noute. Sper ca si de data aceasta sportivii braileni vor fi sustinuti din tribuna de un numar cit mai mare de iubitori ai sportului cu motor", a declarat Tinca Amza directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii