Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tirg de mesteri populari la Braila

In periopada 8 - 11 septembrie, ca in fiecare an, Centrul de Creatie organizeaza Tirgul mestesugarilor, in cadrul Tirgului National de Agricultura.
Vor veni sa-si prezinte produsele mesteri populari din localitatile judetului Braila, care au avut mare trecere la public cu ocazia Zilelor Brailei, dar si mesteri din alte zone ale tarii, cu care brailenii s-au obisnuit de la editiile precedente, cum sint mestesugarii de la Sapinta. Surprizele acestei editii vor fi obiectele realizate de mesteri populari din India, sculptura in lemn, care, in viziunea directorului centrului de Creatie, Maria Puscaciu, este un bun exemplu de cum stiu mesterii populari din alte continente sa-si promoveze produsele. Tot la tirg vor fi prezentate si primele produse realizate in cadrul Atelierelor de revitalizare a textilelor traditionale, un proiect Phare realizat de Centrul de Creatie.
Brailenii se vor putea bucura de oferta mesterilor populari si dupa orele in care este deschis Tirgul de Agricultura, expozitiile lor fiind mutate dupa-amiaza si seara in zona Esplanadei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii