Mergi la conţinutul principal

Tinerii veniţi la un majorat au forţat intrarea la petrecerea unor pensionari

* doi brăileni au fost trimişi în judecată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe * în timp ce se aflau la o petrecere de majorat la un restaurant din municipiu, aceştia au vrut să intre la altă petrecere organizată pentru marcarea ieşirii la pensie * a izbucnit un conflict, iar doi tineri au agresat doi bărbaţi

 

 

 

 

Doi tineri veniţi la petrecerea de majorat de la un restaurant au vrut să intre cu forţa la un alt eveniment organizat de alţi brăileni care marcau pensionarea. Tinerii nu au fost primiţi la petrecerea pensionarilor şi au început să lovească în stânga şi în dreapta. Agresorii au fost cercetaţi penal şi au ajuns în faţa instanţei de judecată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor P.M. şi T.I.P. pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe prevăzute de art. 193 Cod penal. În rechizitoriul procurorului se arată faptul că, la data de 31 mai 2017, în jurul orei 4.00, în timp ce se afla în apropierea unui restaurant din municipiul Brăila, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul P.M. l-a lovit pe numitul C.V. cu pumnii şi picioarele în zona feţei, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 14 - 16 zile de îngrijiri medicale. După cum au stabilit anchetatorii, acelaşi inculpat l-a lovit şi pe numitul G.M. cu pumnul în faţă, la nivelul gurii, provocându-i leziuni care au necesitat 8 - 10 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La rândul său, inculpatul T.I.M. l-a lovit pe numitul G.M. de două ori cu pumnul în zona feţei, provocându-i leziuni care au necesitat 8 - 10 zile de îngrijiri medicale.

Totul s-a produs la data de 31 mai 2017, când numiţii G.M. şi V.D. au organizat o petrecere la un restaurant din municipiul Brăila cu ocazia pensionării lor, la care au invitat mai mulţi colegi de serviciu, petrecere care s-a sfârşit în jurul orei 04.00. În acelaşi timp, arată procurorii, într-un restaurant din apropiere mai avea loc o altă petrecere cu ocazia celebrării unui majorat, petrecere care s-a sfârşit tot spre dimineaţă, invitaţii deplasându-se separat pe grupuri.

Aflându-se în stare de ebrietate, numitul S.G. invitat la petrecerea de majorat a hotărât împreună cu inculpatul P.M. să meargă la cealaltă petrecere. “Aceştia au încercat uşa din faţă şi au constatat că este închisă, însă din interior se auzea muzică şi cei doi vroiau să intre la petrecere, astfel că S.G. s-a deplasat în lateralul restaurantului, observând un gang unde se afla o uşă de acces deschisă. În acel moment, inculpatul P.M. a pătruns în interior, iar S.G. a mers după el, moment în care s-au întâlnit cu persoanele vătămate C.V. şi G.M. care în acel timp ieşeau din restaurant. Aceştia din urmă au încercat să le explice că în interior are loc o petrecere privată şi că nu pot intra, moment în care la faţa locului au venit mai mulţi tineri de la petrecerea de majorat”, au stabilit anchetatorii.

În acest timp, auzind gălăgie, din restaurant au ieşit şi alţi invitaţi.

După ce persoanele vătămate le-au explicat noilor veniţi că nu pot intra în restaurant, o parte dintre tinerii din grupul respectiv a plecat, rămânând inculpaţii şi persoanele vătămate. Aceştia au început să îşi adreseze reciproc injurii şi să se lovească, persoanele vătămate având nevoie de îngrijiri medicale conform certificatelor medico-legale.

Inculpaţii au recunoscut parţial comiterea faptelor. Mai departe, instanţa va decide pedeapsa pe care o merită cei acuzaţi de fapte de agresiune.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro