Mergi la conţinutul principal

Tinerii dornici să aleagă o carieră de polițist au la dispoziție peste 350 locuri la Academia de Poliție

* Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfășoară până pe data de 8 iulie activitatea de recrutare a candidaților * sunt 250 de locuri pentru specialitatea poliție, 70 pentru poliție de frontieră, plus 50 de locuri cu frecvență redusă pentru agenți și subofițeri din instituțiile MAI

 

Viitorii polițiști sunt așteptați la concurs. Au început deja înscrierile pentru Academia de Poliție, care se desfășoară până la sfârșitul acestei săptămâni. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila,  prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfășoară în perioada 27 iunie - 8 iulie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, activitatea de recrutare și selecție a candidaților pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2022  la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București.

Cererea-tip de înscriere se completează de către candidați în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, resurseumane@br.politiaromana.ro .

După cum se arată în comunicatul IPJ Brăila, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații depun la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila,  strada Mihail Sebastian, nr. 10 - 12,  documentele solicitate până la data de 20 iulie, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 15.00.

La înscriere, candidatilor li se vor atribui un cod unic de identificare, folosit pe întreaga procedură de concurs și se completează centrul zonal unde sunt arondați, iar cererea tip de înscriere va fi scanată ulterior de către Serviciul Resurse Umane și trimisă pe e-mail candidatului.

Posturile disponibile sunt repartizate astfel:

Specializarea „Ordine și siguranță publică”, domeniul de licențăștiințe militare, informații și ordine publică”:

-250 de locuri pentru specialitatea poliție;

-70 de locuri pentru specialitatea poliție de frontieră;
-70 de locuri pentru specialitatea jandarmi.

Pentru aceeași specializare, forma de învățământ cu frecvență redusă, disponibilă agenților și subofițerilor din instituțiile Ministerului Afacerilor Interne, sunt prevăzute 50 de locuri.

Pentru informații detaliate cu privire la sesiunea de admitere din acest an în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, pot fi consultate pe site-ul I.P.J. Brăila - secțiunea Carieră-Admitere (https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere).

Toate documentele necesare se află arhivate într-un fișier pe site-ul I.P.J. Brăila, la secțiunea menționată anterior, ce poate fi descărcat printr-un simplu click la rubrica fisiere atașate pe 22-06-29-12-17-58Academia_de_Poliție_-_admitere_2022_pdf.zip.

Relații suplimentare se pot obține zilnic, între orele 10:00 - 15:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila  – Serviciul Resurse Umane, sau la telefon 0239/606100, interior 20111 sau 20112.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro