Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tineri din Botosani, judecati pentru furtul a 14 bratari de aur

Autorii furtului de bijuterii din august anul trecut, de la "Aziz Impex" SRL, au fost trimisi in judecata, pentru comiterea infractiunilor de furt calificat, complicitate la furt si fals privind identitatea. Recidivistul Daniel Potop, 21 de ani, ajutat de Petru Anitei (19 ani) si de Alexandra A. (16 ani), a reusit sa sustraga 14 bratari de aur de 14 karate, in valoare de peste 70 de milioane de lei. Al patrulea participant la furt, recidivistul Gheorghita Vieru, de 25 de ani, este cautat de anchetatori, pentru a fi tras la raspundere.
Toti cei de mai sus sint prieteni, domiciliati in municipiul Botosani. Potrivit dosarului penal, in ziua de 25 august 2005, fiind cautati de Politia Botosani, invinuitii Daniel Potop, Petru Anitei, Alexandra A. si Gheorghita V. au venit cu un autoturism la Braila. In jurul orei 12.00, ei au intrat in magazinul de bijuterii apartinind SC "Aziz Impex" SRL situat pe Calea Calarasilor, cu ginduri nu tocmai ortodoxe. Petru, Alexandra si Gheorghita i-au distras atentia vinzatoarei, moment in care Daniel Potop a insfacat din vitrina o placheta pe care se aflau 14 bratari de aur si a fugit. Vieru a reusit si el sa fuga, dar Petru Anitei si Alexandra A. au fost retinuti de vinzatoare, care i-a dat pe mina Politiei. Bijutierii au recuperat doar 3 din cele 14 bratari sustrase (156 de grame de aur de 14 karate), si acelea pierdute de Potop, in timp ce alerga pe strada. La sosirea politistilor, Alexandra si Petru si-au declinat in fals identitatea, spunind ca se numesc "Andreea A." si "Ciprian Anitei". Numele respective sint reale, dar apartin, de fapt, fratilor celor doi infractori din Botosani. Hotii de bijuterii au fost cercetati in stare de libertate, iar acum asteapta verdictul instantei de judecata.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii