Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tinar oligofren violat de un barbat

De Sf. Ion, dupa ce a fost cinstit de un prieten care isi serba ziua numelui, un brailean in virsta de 23 de ani din Tufesti i-a violat fratele oligofren. Pompilica Buriu fusese in casa familiei amicului sau in jurul prinzului si, dupa ce a baut niste vin cu Ionel, a plecat spre casa. In jurul orei 19.00 s-a intors la acesta si a strigat de la poarta ca vrea o tigara, pe care i-a adus-o mama baietilor. La poarta a iesit si baiatul cel mai mic al familiei, Nicusor, oligofren gradul III, care a ramas singur cu oaspetele timp de citeva zeci de secunde, timp in care mama se intorsese in casa sa-i aduca si un chibrit. Cind a iesit din casa, femeia nu i-a mai gasit pe cei doi la poarta si si-a alertat barbatul.
Parintii lui Nicusor si fratele acestuia au plecat imediat in cautarea sa, dar nu au reusit sa-l gaseasca. Dupa o ora, baiatul s-a intors acasa si a povestit familiei, prin semne, ce ii facuse prietenul fratelui sau. "In dimineata zilei de 8 ianuarie 2007, orele 8.00, la Postul de Politie Tufesti s-a prezentat Angela O. (47 de ani), din comuna, care a reclamat ca, in seara zilei de 7 ianuarie a.c., fiul sau Nicusor O. (22 de ani), cu handicap grav (oligofrenie gradul III) a fost obligat de catre Pompilica B. (23 de ani), din aceeasi localitate, sa intretina raporturi sexuale orale si anale. Primele cercetari efectuate de echipa de politisti deplasata la fata locului au stabilit ca autorul a fortat-o pe victima sa mearga in zona marginasa, cultivata cu vita de vie, a localitatii Tufesti, unde a constrins-o sa intretina cu acesta relatii sexuale orale si anale. Cel in cauza a fost retinut pe o perioada de 24 de ore in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, urmind ca astazi (n.r. - ieri) sa fie prezentat Judecatoriei Insuratei cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile continua pentru stabilirea situatiei de fapt", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al IPJ Braila.
Ieri, autorul a fost prezentat instantei de judecata, care a respins propunerea de arestare preventiva a Parchetului de pe linga Judecatoria Insuratei si a decis ca autorul sa fie cercetat in stare de libertate.
La Judecatoria Insuratei, reporterii nostri au reusit sa stea de vorba cu tatal lui Nicusor, care nu-si putea explica cum a putut Pompilica Buriu sa-i faca asta copilului sau. "Asa ceva am vazut numai la televizor. A venit in ziua de Sf. Ion sa-l cinsteasca baiatul meu cu o sticla de vin, a venit sa-mi ceara o tigara si apoi mi-a violat baiatul. Ma uitam la stiri, la ora 19.00 si a strigat la poarta sa-i dau o tigara. I-am spus sotiei sa se duca sa-i dea si a iesit si baiatul cu ea. I-a cerut si un chibrit si femeia a venit in casa, iar cind s-a intors, nu mai erau. Imediat am sarit din pat si am plecat sa-i cautam, cu femeia si cu baiatul celalalt. L-am strigat, dar nu am dat de ei, ca daca-i gaseam, nu se mai intimpla asta. Dupa o ora a venit si ne-a aratat ce i-a facut. Era beat si l-a dus pe o strada de la marginea comunei, in vie si si-a batut joc de el. L-am luat si am mers la Postul de Politie ca daca e vorba sa-l ierti si sa nu-l bagi in puscarie, miine-poimiine poate vine si imi ia si femeia. Era prieten cu baiatul meu si n-am avut niciodata probleme cu el. El a mai avut probleme cu legea in 2001, cind a facut 3 luni inchisoare pentru furtul unor tuburi de hidranti. Familia lui e despartita, maica-sa este la Tibanesti si taica-su, la Gropeni. Sta cind la unu, cind la celalalt. Cind face prostii la Tibanesti, fuge la Gropeni si invers", ne-a spus tatal lui Nicusor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii