Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A tilharit un vinzator ambulant, pentru o amarita de pereche de blugi

Zilele trecute, Parchetul de pe linga Tribunalul Braila a dispus trimiterea in judecata a invinuitului Florian Chirita, de 27 de ani, din comuna Marasu, pentru comiterea infractiunii de tilharie.
In urma cu aproape doi ani, mai precis in ziua de 13 decembrie 2004, trei femei din Harsova, judetul Constanta - Pina Izet, Amide Sabau si Ildiz Asan - faceau comert ambulant pe ulitele comunei Marasu. La un moment dat, precizeaza reprezentantii acuzarii, un satean, Florian Chirita, care statea in fata portii, i-a cerut Pinei o pereche de blugi "ca s-o vada", in vederea cumpararii. Dupa ce-a probat blugii, barbatul a plecat in casa, chipurile, ca sa aduca banii pentru marfa. S-a intors la scurt timp, insa nu cu banii, ci cu un bat, amenintind-o pe femeia-vinzator ambulant. Pina a primit chiar o lovitura de picior in zona bazinului, pentru ca insista sa i se restituie blugii sustrasi.
In aceste imprejurari, femeia tilharita s-a adresat politiei, oamenii legii intocmindu-i lui Chirita dosar de urmarire penala. Pina Izet si-a recuperat paguba, in schimb barbatul asteapta verdictul instantei de fond a Tribunalului Braila, riscind sa ajunga dupa gratii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii