Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tilhar aruncat in arest

Braileanul Nicusor Claudiu D., de 21 de ani, pe numele caruia era emis mandat de arestare preventiva in lipsa pentru 30 de zile, a fost depistat de lucratorii din cadrul Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale. Individul acuzat de comiterea infractiunii de tilharie a fost incarcerat in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila. Tilharia, la care au participat cinci indivizi din Braila, a fost comisa in noaptea de 13 iunie. Nicusor Claudiu D.
impreuna cu Pravila Iulian Valentin, de 19 ani, Costel D., de 22 de ani, Ionel M., de 20 de ani si Leonard O., de 20 de ani, au patruns in locuinta lui Zaharia S., din satul Lacu-Sarat si, prin violenta si amenintari cu arme albe, au sustras bani si bijuterii in valoare totala de aproximativ de 35.000 lei. La scurt timp dupa comiterea faptei, politistii l-au depistat pe unul dintre tilhari, Ionel M., care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Ulterior au picat in plasa politistilor Leonard O. si Costel D. care au fost incarcerati, deoarece pe numele lor erau emise mandate de arestare preventiva in lipsa, deoarece se sustrageau urmaririi penale.
In prezent, lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale desfasoara cercetari pentru prinderea urmaritului Pravila Iulian Valentin care se sustrage masurii de arestare preventiva. Politistii fac apel catre brailenii care pot da relatii despre prezenta acestuia in municipiu sau judetul nostru sa se adreseze la cea mai apropiata unitate de Politie sau sa telefoneze la 112.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii