Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tigari comercializate ilegal, confiscate de politisti

Timp de doua zile, lucratorii din cadrul Biroului de Politie Urbana au controlat mai multe societati comerciale si producatori particulari din municipiu cu scopul de a combate comertul ilicit. Astfel, in zilele de 23 si 24 februarie, prin sita oamenilor legii au trecut 10 societati comerciale, 18 asociatii familiale si persoane fizice autorizate, 8 producatori particulari. Pentru neregulile constatate politistii au aplicat 24 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 6.400 lei, si au ridicat in vederea confiscarii bunuri in valoare totala de 3.680 lei. Cu ocazia controlului au fost identificati numitii Marian V., din comuna Ciresu si Iulian M., din Braila, in timp ce comercializau 250, respectiv 201 pachete cu tigari, fara a detine documente legale. Cei doi au primit cite o amenda in valoare de 1.000 lei si tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, conform prevederilor Legii 12/1990 republicata.
In ziua de 23 februarie, au iesit la "vinatoare" si agentii de la Politia orasului Insuratei si de la posturile de politie arondate care au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea infractiunilor antisociale.
Astfel, au fost aplicate 7 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 900 lei, conform prevederilor Legii 61/1991 si OUG 195/2002. Politistii l-au identificat pe Fatu G., de 33 de ani, din satul Vultureni, comuna Ciresu, care a sustras de la Crama Vultureni cantitatea de 10 litri motorina si un trunchi de salcim cu lungimea de 2 m si grosimea de 35 cm. Pentru fapta sa, barbatul s-a ales cu un dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii