Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Theodor Toma - campion european la GO

La editia a XII-a a Campionatului European de GO gazduita de localitatea olandeza Zandvoort, in perioada 8 - 11 martie 2007 Romania a fost reprezentata de o echipa formata din 13 jucatori din Bistrita, Braila si Bucuresti, printre participanti numarindu-se si brailenii Theodor Toma, Ruxandra Toma si Alexandru Caraivan.
Turneul s-a desfasurat pe doua categorii de virsta, sub 12 ani si sub 18 ani. La prima categorie de virsta au participat 50 de jucatori, iar la cea de a doua 98.
Confirmind cresterea valorica din ultima perioada, Theodor Toma (2 kyu), elev al scolii "Mihai Eminescu" din Braila, sportiv legitimat la CS ATARI, a cistigat toate meciurile si a devenit campion al Europei, la categoria de virsta sub 12 ani.
Theodor Toma a inceput sa joace GO la 4 ani si este la cea de a sasea participare consecutiva la Campionatele Europene. La actuala editie dupa un parcurs impecabil, cu 6 victorii din 6 runde, jucatorul brailean a reusit sa obtina titlul continental. El este pregatit de tatal sau Iulian Toma, la rindul sau un foarte bun jucator de GO, cu mute titluri nationale si internationale in palmares.
La categoria de virsta sub 18 ani, Alexandru Caraivan s-a clasat pe locul al 14-lea, aceasta fiind cea mai buna pozitie ocupata in concurs de un jucator roman.
Primii doi clasati de la fiecare categorie de virsta vor reprezenta Europa la Campionatele Mondiale de GO ce se vor desfasura in luna august la Boston. Capitan al echipei Romaniei pentru mondialele din Anglia a fost desemnat presedintele clubului brailean Atari, medicul Iulian Toma.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii