Skip to main content

Terry Davis cere noi clarificari din partea a 37 de tari, in ancheta CIA

Secretarul general al Consiliului Europei, Terry Davis, a cerut clarificari suplimentare din partea a 37 de tari, in cadrul anchetei privind cursele secrete ale CIA si detentiile suspectilor de terorism in tari europene, se arata intr-un comunicat oficial, citat de AFP.
Raspunsurile la aceasta noua solicitare sint asteptate de Consiliul Europei pina la 7 aprilie.
Tarile vizate, printre care Italia, Rusia, Franta, Polonia, Marea Britanie si Turcia - "au fost invitate sa completeze sau sa clarifice raspunsurile date la scrisoarea initiala a secretarului general, datata 21 noiembrie 2005", precizeaza comunicatul organizatiei paneuropene.
Consiliul Europei a adresat un chestionar, in noiembrie 2005, celor 46 de state membre pentru a incerca sa stabileasca in ce masura autoritatile europene au avut cunostinta de cursele aeriene efectuate de CIA si de presupusa existenta a unor centre secrete de detentie pe teritoriul lor.
Davis a apreciat ca raspunsurile anumitor tari nu pot fi considerate "complete sau satisfacatoare".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu