Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Terorizati de gastile de cartier

Betii crunte tinute pina dupa miezul noptii, zbierete ca-n jungla, injuraturi ca la usa cortului si amenintari aduse locatarilor care indraznesc sa-i apostrofeze - asa se "distreaza" golanimea strinsa in fiecare seara in zona blocului Turn din Plantelor si blocului U din Hipodrom, situat in apropierea discotecii.
"Derbedeii se string la blocul Turn in jurul orei 21.30 si fac scandal pina pe la doua-trei noaptea. Dupa ce termina de baut, arunca sticlele si cutiile de bere goale pe jos, injura si vorbesc obscen, isi fac nevoile pe peretii blocului - toate acestea sub privirile copiilor nostri si sotiilor. In urma cu ceva timp, un locatar a telefonat la Politie, fiindca nu se putea odihni si urma sa plece la serviciu. Dupa ce a sesizat Politia, vecinul a pierdut zile in sir, dind declaratii peste declaratii, iar derbedeii au continuat sa-si faca de cap. Noi nu ne putem odihni, iar copiii nostri au ajuns sa-si astupe urechile, ca sa nu mai auda porcariile debitate de golani! Niciodata n-am vazut in zona vreun politist sau vreun gardian si am ajuns la capatul nervilor din cauza derbedeilor si nu vrem sa se ajunga la vreun gest necugetat, fiindca organele de ordine publica nu-si fac treaba", s-au plins citiva locatari ai blocului Turn.
O alta zona in care oamenii legii ajung doar in anii bisecti pare a fi cartierul Hipodrom. Citiva pensionari care locuiesc in apropierea blocului U ne-au sesizat ca de circa doi ani sint exasperati de o gasca de "smecherasi" cu cas la gura care se imbata "gospodareste" la colt de strada si urla cit ii tin rarunchii cuvinte care i-ar face sa crape de invidie pina si pe birjari. Spre deosebire de "fratii" lor din Plantelor, acestia sint dotati cu motoscutere si fac demonstratii si curse in parcare, producind zgomote infernale.
"N-am mai vazut prin zona de vreo 3 ani picior de politist sau jandarm. Vecinii care au avut curaj sa anunte Politia au fost bruscati si amenintati, unui vecin i-a fost distrus autoturismul, iar unei femei i-au fost sparte geamurile de catre vandali. Cum ne putem impotrivi, noi, niste oameni batrini, unor huligani? Politia nu face nimic si ne lasa fata-n fata cu pleava societatii", ne-au spus, revoltati, locatarii din Hipodrom.
In urma acestor sesizari, reporterii de la "Obiectiv" au anuntat Politia cu privire la nemultumirile reclamantilor, ocazie cu care institutia menita sa asigure linistea si ordinea publica a tinut sa precizeze ca echipajele patruleaza zilnic in toate cartierele din municipiu, pentru a asigura brailenilor un climat civilizat si un sentiment de siguranta. Orice comentariu e de prisos!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii