Mergi la conţinutul principal

Teroarea beţivilor de sub balcon

Greu de suportat a devenit "circul" din faţa blocului C1, de pe Bulevardul Dorobanţilor, după ce la parter a început să funcţioneze, de câteva luni, o cârciumă cu terasă unde se adună de dimineaţa până târziu în noapte consumatorii de băuturi alcoolice şi nu numai. Copiii nu mai au unde se juca, vârstnicii n-au unde se plimba, cu toţii sunt nevoiţi să stea cu geamurile ferecate pentru a nu mai suporta zgomotul, hăhăiala, mirosul şi ţipetele celor care se adună "la un ţoi" la "Crizaldi". Şi toate astea, în buricul târgului, aproape de Piaţa Halelor, la intersecţia Dorobanţilor cu Rm. Sărat.
"A devenit ceva de neconceput. Întâi a fost acolo un magazin de piese auto, dar acum s-a transformat în cârciumă. Vin beţivii la noi în bloc şi urinează pe casa scării, fac scandal, ne deranjează. Noi n-am fost de acord cu aşa ceva, nici preşedintele asociaţiei nu a fost de acord, dar cu toate astea terasa funcţionează în continuare, e teroare ce-i acolo", ne-a relatat Eliza B., una dintre locatarele blocului respectiv.

Greu de închis!

Zilele trecute, mai mulţi locatari au sesizat şi Poliţia Locală că pe domeniul public aflat în condominiul locatarilor de la blocul C1 se întâmplă adevărate orgii bahice, care nu numai că deranjează ordinea şi liniştea publică, dar se şi petrec într-un spaţiu destinat exclusiv celor care locuiesc în zonă. "Agentul economic a fost sancţionat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Consiliu Local nr. 381/2009, pentru neobţinerea avizului de funcţionare emis de Primăria municipiului Brăila. Valoarea sancţiunii se ridică la suma de 1.000 de lei", ne-a comunicat Traian Jipa, director executiv al Poliţiei Locale Brăila.
Curios, firma a plătit amenda, dar, ieri, încă de dimineaţă, avea măsuţele tot în stradă, la intrarea în bloc, cel mai probabil pentru a-şi "amortiza" sancţiunea aplicată de Poliţia Locală.
"Nu se poate aşa ceva! În ce ţară trăim?! Am ajuns să ne invadeze beţivii şi în scara blocului?! Păi...sună la interfon şi se dau că sunt de la Gaze sau de la Curent şi îşi fac nevoile în bloc sau umblă prin scară de bezmetici. Cer autorităţilor să ia măsuri!", a adăugat Eliza B., una dintre cele mai revoltate locatare din blocul vizat. Vom reveni.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro