Mergi la conţinutul principal

Tentativă de sinucidere, înainte de Paşti

în Vinerea Mare, o brăileancă de 51 de ani, a încercat să îşi pună capăt zilelor şi s-a aruncat de pe pasarela de la Gara CFR • a reuşit să scape cu viaţă şi, după ce poliţiştii de la Transporturi au descoperit-o între liniile de cale ferată, femeia a fost transportată de urgenţă la spital • personalul medical a constatat că aceasta prezenta mai multe fracturi şi s-a decis transportul la Spitalul “Bagdasar - Arseni” Bucureşti pentru investigaţii

 

Înainte de Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului, o brăileancă de 51 de ani a vrut să îşi încheie socotelile cu viaţa. Chiar în Vinerea Mare, femeia s-a aruncat de pe pasarela de la Gara CFR, după cum au spus martorii, ea fiind descoperită de poliţişti între liniile de cale ferată. În ciuda loviturilor puternice suferite, brăileanca a scăpat cu viaţă şi a ajuns de urgenţă la spital în Bucureşti.

Cei care se ocupă de ancheta în acest caz sunt poliţiştii de la Biroul de Poliţie Transporturi Feroviare (TF) Brăila, ei fiind cei care au descoperit persoana vătămată. Astfel, în seara de 14 aprilie, ora 19.40, poliţiştii de la TF s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană a căzut în gol, de pe pasarela pietonală, între liniile de cale ferată. Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi au dat startul investigaţiilor, între liniile 4 şi 5 de cale ferată fiind descoperită o persoană de sex feminin, care era căzută cu faţa în jos. S-a constatat că femeia era în viaţă şi s-a cerut ajutorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brăila. Ea a fost preluată şi transportată imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila. S-a intervenit pentru stabilizarea victimei, aceasta fiind transportată apoi la Spitalul “Bagdasar Arseni” Bucureşti, pentru investigaţii medicale suplimentare, după cum ne-au transmis poliţiştii de la TF. Potrivit medicilor brăileni, femeia care a sărit efectiv de pe pasarelă - conform relatărilor martorilor aflaţi în zonă -, a suferit mai multe fracturi în diferite zone ale corpului. A fost o minune faptul că a scăpat cu viaţă în urma căzăturii de la înălţime.

Iniţial, poliţiştii au luat în calcul două scenarii: accident ori tentativă de suicid. După primele cercetări şi audierea martorilor a devenit tot mai clar că cea de a  doua variantă este cea mai plauzibilă. Nu s-a stabilit încă exact ce anume a împins-o pe femeie la acest gest extrem. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ancheta continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs teribilul eveniment. Rămâne de văzut şi care vor fi concluziilor medicilor bucureşteni şi dacă leziunile suferite de femeie vor putea fi vindecate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro