Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Televiziunea iraniana prezinta imagini cu cei 15 militari britanici detinuti de Teheran

Televiziunea de stat iraniana a prezentat luni noi imagini cu membrii grupului format din cei 15 militari britanici detinuti de Teheran, dupa ce presa a relatat ca intregul grup a recunoscut ca a patruns ilegal in apele teritoriale iraniene, relateaza Reuters.
Televiziunea iraniana difuzase, anterior, comentarii formulate de patru dintre cei 15 militari, iar noile imagini prezinta noi membri ai grupului, dintre care unii sint vazuti adresindu-se catre camera. Vocile lor nu pot fi insa auzite.
Putin mai devreme, o agentie iraniana anuntase ca nu vor mai fi prezentate si alte imagini.
"Se pare ca Marea Britanie si-a schimbat putin pozitia, in ultima zi sau doua, privind faptele de necontestat, precum si protestele zgomotoase", comenteaza postul de televiziune.
"Daca aceasta cale continua, putem spera ca aceasta problema va fi rezolvata printr-un proces bilateral si departe de agitatie si proteste zgomotoase, precum si prin indeplinirea cerintelor logice ale Iranului", adauga sursa citata.
Marea Britanie a respins "confesiunile" televizate si a precizat ca acestea sint inacceptabile, adaugind ca militarii se aflau in apele irakiene.
Noile imagini difuzate prezinta, de asemenea, doi barbati imbracati in uniforme albastre, care vorbesc in fata camerei. Alte trei persoane, imbracate in uniforme kaki, pot fi vazute in timp ce vorbeau, in fata unei harti. Un alt barbat prezentat in imaginile difuzate pare ca ride.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii