Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ted Dumitru si-a cerut scuze pentru prestatia Africii de Sud la CAN

Selectionerul Ted Dumitru si-a cerut scuze pentru prestatia reprezentativei Africii de Sud la Cupa Africii pe Natiuni, unde nu a obtinut nici o victorie si nici nu a reusit sa marcheze vreun gol, informeaza site-ul iafrica.com.
"Vreau sa-mi cer scuze in fata intregii tari. A fost un cosmar pentru mine ca antrenor. Este greu sa gasim toate motivele pentru care am pierdut", a spus Dumitru.
Site-ul iafrica.com noteaza ca Dumitru a fost un adevarat exemplu in Africa de Sud, dupa ce a obtinut succese in campionat timp de doua decenii. "Insa, in decurs de doua saptamini si trei meciuri, Dumitru a devenit "ticalosul" natiunii, dupa cea mai slaba prestatie la Cupa Africii pe Natiuni", noteaza sursa citata.
Dumitru a lansat un atac la adresa presei sud-africane si a suporterilor care i-au asteptat la aeroport pe jucatorii Africii de Sud. "Felul in care au reactionat anumiti oameni la aeroport ii va afecta pe tinerii jucatori. Ii va distruge. A fost o crima ca jucatorii au dorit sa isi reprezinte tara? In loc sa fie criticati, trebuie sa construim o alta echipa in jurul lor, deoarece ei sint viitorul Africii de Sud", a spus Dumitru.
Tehnicianul roman, care a cistigat titlul cu echipele Orlando Pirates, Mamelodi Sundowns si Kaizer Chiefs, a afirmat ca in pregatirea pentru CAN nu a luat in considerare "disputele din punct de vedere financiar". Jucatorii cerusera pentru participarea la CAN o suma mai mare decit cea pe care a oferit-o Federatia din Africa de Sud.
La sosirea la Johannesburg, miercuri, jucatorii africani au avut nevoie de protectia politiei, din cauza suporterilor suparati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii