Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ted Dumitru si-a cerut scuze pentru prestatia Africii de Sud la CAN

Selectionerul Ted Dumitru si-a cerut scuze pentru prestatia reprezentativei Africii de Sud la Cupa Africii pe Natiuni, unde nu a obtinut nici o victorie si nici nu a reusit sa marcheze vreun gol, informeaza site-ul iafrica.com.
"Vreau sa-mi cer scuze in fata intregii tari. A fost un cosmar pentru mine ca antrenor. Este greu sa gasim toate motivele pentru care am pierdut", a spus Dumitru.
Site-ul iafrica.com noteaza ca Dumitru a fost un adevarat exemplu in Africa de Sud, dupa ce a obtinut succese in campionat timp de doua decenii. "Insa, in decurs de doua saptamini si trei meciuri, Dumitru a devenit "ticalosul" natiunii, dupa cea mai slaba prestatie la Cupa Africii pe Natiuni", noteaza sursa citata.
Dumitru a lansat un atac la adresa presei sud-africane si a suporterilor care i-au asteptat la aeroport pe jucatorii Africii de Sud. "Felul in care au reactionat anumiti oameni la aeroport ii va afecta pe tinerii jucatori. Ii va distruge. A fost o crima ca jucatorii au dorit sa isi reprezinte tara? In loc sa fie criticati, trebuie sa construim o alta echipa in jurul lor, deoarece ei sint viitorul Africii de Sud", a spus Dumitru.
Tehnicianul roman, care a cistigat titlul cu echipele Orlando Pirates, Mamelodi Sundowns si Kaizer Chiefs, a afirmat ca in pregatirea pentru CAN nu a luat in considerare "disputele din punct de vedere financiar". Jucatorii cerusera pentru participarea la CAN o suma mai mare decit cea pe care a oferit-o Federatia din Africa de Sud.
La sosirea la Johannesburg, miercuri, jucatorii africani au avut nevoie de protectia politiei, din cauza suporterilor suparati.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii