Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Teatrul "Maria Filotti" la Festivalul International de la Trabzon - Turcia

Vineri, 12 mai, trupa Teatrului "Maria Filotti" participa la Festivalul International de Teatru al Tarilor Riverane Marii Negre din Trabzon -Turcia, editia a VII-a, cu spectacolul "Antigona" de Sofocle, regia Emmanuel Ray. Invitatia a venit din partea directorului teatrului organizator din Tranzon, Kadri Ozcan, care a cunoscut teatrul brailean cu ocazia participarii companiei Antalya State Theatre- Turcia cu reprezentatia "Topor Party", regia Mehmet Ulusoy la editia din 2004 a Festivalului "Zile si nopti de teatru european la Braila". La festivalul de la Trabzon nu se acorda premii.
Spectacolul "Antigona", este o premiera a actualei stagiuni, a fost realizat in parteneriat cu Theatre en piece din Chartres - Franta si are in distributie pe: Mihaela Trofimov , Antonia Oana Ilie, Valentin Terente, Liviu Pintileasa, Bujor Macrin, Ana Zubcu, Cornel Cimpoae, Dan Moldoveanu, George Toropoc, Catalina Nedelea si Ramona Ganga.
La Festivalul International de Teatru al Tarilor Riverane Marii Negre din Trabzon -Turcia participa trupe de prestigiu din Bulgaria, Albania, Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Rusia, Georgia, Ucraina, Republica Moldova si Turcia, precum si importante teatre din Romania, care realizeaza spectacole in spatii neconventionale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii