Mergi la conţinutul principal

Taximetristii de la Camera pledeaza pentru dialog social

Conducerea structurii locale a Camerei Nationale a Taximetristilor (CNT) a anutat ca nu considera oportuna declasarea unor miscari de protest pe tema prevederilor noii Legi a serviciilor de transport public local, recent promulgata. Precizarea vine in contextul in care, la nivel national, colegii din Asociatia Nationala a Patronatului Operatorilor de Transporturi din Romania (ANPOTR) au anuntat ca vor organiza, la mijlocul acestei luni, ample miscari de protest, exact pe teme legate de prevederile noii legi. Reprezentantii Camerei sustin ca, cel putin in cazul licentelor de transport, unul dintre punctele de discutii aprinse ridicate de reprezentantii ANPOTR, s-a perceput in mod eronat ca, din ianuarie 2008, acestea vor fi scoase la licitatie. "Zilele trecute am participat la o intilnire cu reprezentantul Comisiei pentru Industrie si Servicii din cadrul Parlamentului Romaniei, deputatul Ioan Bivolaru, pe tema Legii Taximetriei, la care au participat si colegii din ANPOTR. Am primit astfel asigurari ferme ca autorizatiile taxi asa cum au fost eliberate de Primariile localitatilor din tara, vor fi valabile fara nici un drept de apel pe perioada de 5 ani pentru care au fost eliberate, deoarece constituie un contract ferm intre primarie si transportator. (...) Daca vom constata ca vor interveni anumite interese care sa ne lezeze in practicarea activitatii, nu vom ezita sa luam masura extrema de a ne cere drepturile in strada", a punctat Niculae Cimbrola, presedintele Camerei Taximetristilor Braila.
Reprezentantul in teritoriu al ANPOTR, Androne Mogos, nu a fost de gasit pentru a-si prezenta punctul de vedere cu privire la eventualitatea declansarii protestelor la mijlocul acestei luni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu