Mergi la conţinutul principal

Tarife majorate, la Politia Comunitara

Chiar daca, in ultima vreme, a adunat numeroase reprosuri de la unii oameni politici, cu privire la rezultatele activitatii sale, Politia Comunitara isi scumpeste serviciile, incepind din aceasta luna. Consiliul Local Municipal a aprobat ieri noul tarif minim pentru serviciile prestate de Politia Comunitara. Astfel, tariful a fost stabilit la 8,10 lei/ ora/ persoana, fara TVA. Potrivit datelor prezentate consilierilor, tariful practicat la ora actuala este de 6 lei/ ora/ persoana, fara TVA, el fiind stabilit la aceasta valoare in noiembrie 2006. "De la aceasta data si pina in prezent, elementele de cost ale tarifelor au suferit modificari substantiale, fie prin reglementari guvernamentale, fie datorita unor conjuncturi interne. Astfel, pe total an 2007, cresterile salariilor au cunoscut o evolutie cu 18% fata de anul 2006. De asemenea, prin OG 10/2008, majorarea salariilor din sectorul bugetar pe anul 2008 se realizeaza in doua etape, astfel: 4,5%, incepind cu data de la 1.04.2008 fata de nivelul din luna martie 2008; 5,5% incepind cu data de 1.10.2008, fata de nivelul lunii septembrie 2008. De asemenea, se impune a fi luata in considerare si evolutia salariului brut pe tara, care a fost cu 18% mai mare in 2007 fata de 2006 si cu 28% mai mare in 2008, fata de 2007.Cresteri insemnate de preturi, cu influenta directa asupra tarifului stabilit initial au avut loc si in domeniul utilitatilor, gazelor naturale si energiei electrice, care au cunoscut cresteri cuprinse intre 5% si 12%", se arata in raportul prezentat alesilor locali
Amintim ca, potrivit declaratiilor primarului Aurel Simionescu, in cursul acestei luni, activitatea Politiei Comunitare va fi analizata in cadrul sedintei CLM, existind posibilitatea unei schimbari la virful institutiei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro