Mergi la conţinutul principal

Tanti consilier Florica Lungu pleacă în vacanţă în Bulgaria, pe banii brăilenilor

Iată încă un motiv pentru care lipitorii de afişe şi pupincuriştii din partide se înghesuie să ajungă pe listele consilierilor locali. Se pleacă în excursii în străinătate, pe bani publici, unde nu trebuie să faci nimic. Doar să participi.

Dar de ce a trebuit să trimită Brăila patru reprezentanţi la Ziua Recunoştinţei cetăţenilor oraşului Plevna, Bulgaria? Este vorba despre consilierul local PND Florica Lungu (colega de partid a d-nei Simona Drăghincescu), secretarul Municipiului Brăila, reprezentantul Primăriei Brăila şi un şofer.

Am înţeles, Brăila este înfrăţită cu Plodviv, din 1996. Ok, dar este înfrăţită numai în folosul aleşilor locali care găsesc un motiv pentru a petrece unii la alţii? Aţi auzit de vreo investiţie bulgărească în Brăila, de când cu înfrăţirea asta?

Nu, singurii care beneficiază de pe urma înfrăţirii sunt consilierii care periodic îşi fac drum în Bulgaria. E adevărat, acum e frig, nu-i vreme de plajă în Bulgaria, dar Plodviv rămâne un oraş ok pentru vizitat indiferent de anotimp.

Mă gândesc la tanti consilier Florica Lungu, ce-o să facă ea la zilele recunoştinţei din Plodviv, programate în perioada 8-12 decembrie 2019? Că acolo e limpede că e motiv de distracţie, de chiuială.

Cum să pleci, mă, cu şoferul Primăriei Brăila după tine la un eveniment care nu aduce beneficii municipiului Brăila, care ţi-a plătit excursia?

Uite că se poate! Iar tanti Florica nu va pleca singură. Delegaţia brăileană care va fi prezentă la şpriţul din Bulgaria o să fie formată din 4 persoane.

Unul să toarne în pahare, altul să aducă gheaţa, celălalt să ţină de 6, iar al patrulea să bea cât pentru toţi. Şi să ia şi la pachet, evident, că doar nu o să vină cu mâna goală din Bulgaria. Plus că la întoarcere s-au putea ca unora din delegaţie să li se facă o sete ceva de speriat. Şi de ce să dea ei banii pe trăscău, când se poate lua moca de pe mesele din Plodviv?

Cam ăsta va fi, în linii mari, deznodământul vacanţei pe bani publici din Bulgaria. Mâncare bună, pahare fără număr şi relaxare alături de “fraţii” din Plodviv. (Băiatul cu Ochi Albaştri)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro