Mergi la conţinutul principal
“Cine salvează o viaţă, salvează o lume!”

Târg caritabil pentru Iuliana Ţigănuş la Liceul “Anghel Saligny”

• evenimentul va avea loc pe 27 februarie, între orele 11.00-14.00 • Iuliana este profesoară de geografie la Liceul “Anghel Saligny”, iar colegii şi elevii vor să strângă fonduri pentru a o ajuta să învingă cancerul

 

“Cine salvează o viaţă, salvează o lume!”. Sub acest slogan se va desfăşura, pe 27 februarie, Târgul caritabil “Împreună pentru Iuliana”, organizat de Liceul Tehnologic “Anghel Saligny”, unitatea de învăţământ unde Iuliana Ţigănuş este profesoară de geografie. Activitatea va avea loc între orele 11.00-14.00, timp în care vizitatorii pot cumpăra diverse obiecte oferite spre vânzare, cum ar fi mărţişoare, felicitări, tablouri sau prăjituri.

Iuliana Ţigănuş are 44 de ani şi este mămica unei fetiţe de 7 ani. În 2012 a fost diagnosticată cu cancer la sân, a reuşit să se recupereze după un an, dar boala a recidivat în 2017. În modestia ei a ţinut în secret faptul că suferă de cancer, însă acum a găsit curajul să ceară ajutor. Salvarea ei vine de la un spital din străinătate, în primă fază ea având nevoie urgentă de 17.000 euro pentru a putea pleca în Turcia.

Aşadar, cei care vor să ajute o mămică să îşi strângă în continuare puiul în braţe o pot face participând la Târgul caritabil organizat la Liceul Tehnologic “Anghel Saligny”. În paralel, oamenii cu suflet mare pot face donaţii şi în conturile  Asociaţia “Salvează o inimă”, deschise la Banca Transilvania:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Vă rugăm să specificaţi numele de familie (Ţigănuş) al cauzei pentru care faceţi donaţia!

De asemenea, donaţii se pot face şi prin intermediul Facebook-ului, pe pagina “Împreună pentru Iuliana”. Orice leu contează! Şi tot pe Facebook mai există o pagină numită tot “Împreună pentru Iuliana”, acolo unde oamenii scot la licitaţie diverse obiecte, banii obţinuţi din vânzarea acestora fiind apoi redirecţionaţi pentru cauza profesoarei de geografie. Cum tot se apropie luna martie, prin această metodă puteţi cumpăra un cadou pentru cineva drag şi, în acelaşi timp, oferiţi un cadou Iulianei.

 

1.500 lei din partea Forumului Tinerilor din Brăila

Ori de câte ori aud că o persoană, fie că e copil sau adult, are nevoie de ajutor, tinerii minunaţi de la Forumul Tinerilor din România - Brăila se implică cu toată inima. De data aceasta, cauza pe care voluntarii au ales să o susţină este cea a Iulianei Ţigănuş, profesoara de geografie din Brăila care vrea să învingă cancerul, mama a unei fetiţe de 7 ani.

Pe data de 14 februarie, Forumul Tinerilor Brăila a organizat “Valentine's Day Party”, la Musetti Cafe, o petrecere cu multă distracţie şi surprize. În urma evenimentului, aceştia au decis să doneze suma de 1.500 lei pentru Iuliana, bani ce au fost înmânaţi redactorilor “Obiectiv” şi depuşi apoi în contul deschis pentru această campanie.

“Ne dorim să sprijinim acest caz şi vom informa/organiza şi alte evenimente pentru ajutorarea unui om minunat care s-a dedicat nu numai familiei, ci unor întregi generaţii de tineri pe care i-a format. Precum am susţinut cazurile mai multor copiii aflaţi în suferinţă, ne dorim să ajutăm din nou, ca oamenii să nu îşi piardă speranţa, fiindcă doar împreună îi putem ajuta să se facă mai bine”, ne-a spus Gabriel Ion, liderul tinerilor brăileni.

Activităţile voluntarilor nu se opresc aici! În luna martie vor organiza o nouă ediţie “Easter Egg Hunt”, mai multe evenimente dedicate zilelor de 1 şi 8 Martie, dar şi multe conferinţe şi cursuri de dezvoltare personală gratuite dedicate tinerilor doritori.

Haideţi să fim “Împreună pentru Iuliana!”

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro