Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tâlharie în tramvai. Doi tineri au fost agresați și lăsați fără bani

* procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpaților T.A. și C.C.A. cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată * fapta a fost comisă în mai 2019, când cei doi s-au urcat în tramvai și au intrat în conflict cu doi tineri călători, pe care i-au agresat * inculpatul T.A. chiar a stins o țigară pe obrazul stâng al unei persoane vătămate și i-a sustras suma de 100 lei din buzunar

 

Doi indivizi acuzați de comiterea infracțiunii de tâlhărie asupra a doi călători din tramvai, au fost trimiși în fața instanței de judecată. Inculpații au intrat în conflict cu două persoane în mijlocul de transport în comun și le-au agresat pe acestea. Era vorba despre doi tineri cărora tâlharii le-au cerut banii. Fapta a fost comisă în urmă cu doi ani, iar acum procurorii au definitivat cercetările.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria (PJ) Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpatului T.A. cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și C.C.A. cercetat pentru aceeași infracțiune prevăzută și pedepsită de Codul Penal. În rechizitoriul în cauză s-a reținut faptul că la data de 16 mai 2019, persoanele vătămate D.M. și N.N. se aflau în tramvai. Când tramvaiul a oprit la stația “Plantelor” de pe Calea Galați, în mijlocul de transport în comun s-au urcat cei doi inculpați.

Potrivit anchetatorilor, în timp ce tramvaiul se deplasa către stația “Restaurant Modern”, între grupul inculpaților și persoanele vătămate a izbucnit un conflict, inițiat de inculpatul T.A. care le-a cerut persoanelor vătămate bani. “În timpul acestui conflict, inculpatul T.A. l-a agresat fizic pe unul dintre tinerii cu care intrase în conflict – D.M., pe care l-a lovit cu pumnul în zona feței și a corpului. Văzând acestea, persoana vătămată N.N. a intervenit pentru a-l apăra pe prietenul său, dar a fost la rândul său agresat fizic de către inculpatul C.C.A.

După ce i-a aplicat mai multe lovituri lui D.M, inculpatul T.A. a stins o țigară pe obrazul stâng al persoanei vătămate. Inculpatul i-a sustras apoi din buzunarul pantalonilor suma de 100 lei”, au stabilit procurorii.

Grupul inculpaților a coborât din tramvai la stația “Restaurant Modern”.

În urma agresiunilor exercitate de inculpați, persoana vătămată D.M. a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 7-9 zile de îngrijiri medicale. Celălalt tânăr agresat – N.N. a suferit leziuni care au necesitat 3-5 zile îngrijiri medicale.

După ce procurorii PJ Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpaților, dosarul a fost trimis spre soluționare  către Judecătoria Brăila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii