Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tâlharie în tramvai. Doi tineri au fost agresați și lăsați fără bani

* procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpaților T.A. și C.C.A. cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată * fapta a fost comisă în mai 2019, când cei doi s-au urcat în tramvai și au intrat în conflict cu doi tineri călători, pe care i-au agresat * inculpatul T.A. chiar a stins o țigară pe obrazul stâng al unei persoane vătămate și i-a sustras suma de 100 lei din buzunar

 

Doi indivizi acuzați de comiterea infracțiunii de tâlhărie asupra a doi călători din tramvai, au fost trimiși în fața instanței de judecată. Inculpații au intrat în conflict cu două persoane în mijlocul de transport în comun și le-au agresat pe acestea. Era vorba despre doi tineri cărora tâlharii le-au cerut banii. Fapta a fost comisă în urmă cu doi ani, iar acum procurorii au definitivat cercetările.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria (PJ) Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpatului T.A. cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și C.C.A. cercetat pentru aceeași infracțiune prevăzută și pedepsită de Codul Penal. În rechizitoriul în cauză s-a reținut faptul că la data de 16 mai 2019, persoanele vătămate D.M. și N.N. se aflau în tramvai. Când tramvaiul a oprit la stația “Plantelor” de pe Calea Galați, în mijlocul de transport în comun s-au urcat cei doi inculpați.

Potrivit anchetatorilor, în timp ce tramvaiul se deplasa către stația “Restaurant Modern”, între grupul inculpaților și persoanele vătămate a izbucnit un conflict, inițiat de inculpatul T.A. care le-a cerut persoanelor vătămate bani. “În timpul acestui conflict, inculpatul T.A. l-a agresat fizic pe unul dintre tinerii cu care intrase în conflict – D.M., pe care l-a lovit cu pumnul în zona feței și a corpului. Văzând acestea, persoana vătămată N.N. a intervenit pentru a-l apăra pe prietenul său, dar a fost la rândul său agresat fizic de către inculpatul C.C.A.

După ce i-a aplicat mai multe lovituri lui D.M, inculpatul T.A. a stins o țigară pe obrazul stâng al persoanei vătămate. Inculpatul i-a sustras apoi din buzunarul pantalonilor suma de 100 lei”, au stabilit procurorii.

Grupul inculpaților a coborât din tramvai la stația “Restaurant Modern”.

În urma agresiunilor exercitate de inculpați, persoana vătămată D.M. a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 7-9 zile de îngrijiri medicale. Celălalt tânăr agresat – N.N. a suferit leziuni care au necesitat 3-5 zile îngrijiri medicale.

După ce procurorii PJ Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpaților, dosarul a fost trimis spre soluționare  către Judecătoria Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii