Mergi la conţinutul principal

Syn Ze Şase Tri concertează la Timişoara şi Cluj, în septembrie

• trupa de symphonic black metal din Timişoara, Syn Ze Şase Tri, va susţine luna viitoare două concerte, unul în oraşul lor de baştină (14 septembrie) şi altul în Cluj (15 septembrie), cu ocazia lansării celui de-al patrulea album - „Zăul Moş„ • după cele două show-uri  formaţia va pleca într-un turneu european de promovare a materialului discografic

 

Trupa timişorană de symphonic black metal, Syn Ze Şase Tri se pregăteşte de lansarea oficială a celui de-al patrulea album intitulat „Zăul Moş„. Este vorba despre două concerte, unul susţinut pe 14 septembrie, în club Daos din Timişoara, iar un altul pe 15 septembrie, în clubul Hard din Cluj. 

Materialul este produs de casa italiană de discuri Code666 Records, iar publicul timişorean va fi primul care va avea ocazia să îl asculte live, dar şi să-l achiziţioneze (CD-ul va fi lansat în format digipack, cu o piesa bonus!). Potrivit organizatorilor, considerat cel mai complex album Syn Ze Şase Tri de până acum, "Zăul Moş" a fost înregistrat cu o armată de muzicieni, din toate genurile muzicale: Nicu Covaci, Cristi Gram şi Costin Adam (Phoenix), Kempes, Andy Ghost (Altar), Constantin Lăpuşneanu (God), Dudu Isabel (Seven), Andy Ionescu (Taine), Aura Dănciulescu (Scarlet Aura), Andrei Oltean (E-an-na), Alin Moise, Adrian "Geagea" Marias, Titi Dragomir.
Albumul a fost înregistrat la studioul Sound Creation din Timişoara, mixat şi masterizat la Studio 73 din Italia, iar coperta a fost realizată de artistul finlandez Jan Yrlund (Darkgrove Design).

Trebuie precizat că la concertul din Timişoara, în deschidere, vor urca pe scenă arădenii de la Katara (death melodic), iar la cel din Cluj - PaddingMoth (extreme metal).

Cele două concerte sunt ultimele show-uri Syn Ze Şase Tri susţinute în România dinaintea turneului european pe care trupa îl va începe luna viitoare.
Cei interesaţi pot accesa următoarele link-uri pentru a afla mai multe detalii despre trupe, dar şi despre cele două evenimente:
https://en.synzesasetri.ro/

https://web.facebook.com/katarabandofficial/
https://web.facebook.com/paddingmoth/

https://web.facebook.com/events/1697600250549447

https://web.facebook.com/events/1811437368881336

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro