Mergi la conţinutul principal

Sute de maşini abandonate, ridicate de pe domeniul public la intervenţia Poliţiei Locale

* cei mai mulţi dintre proprietari s-au conformat după ce au fost somaţi să elibereze domeniul public * maşinile celor care au ignorat somaţia au ajuns într-un depozit al “Braicar”

 

 

Poliţia Locală Brăila a declarat război total maşinilor abandonate pe domeniul public! De la începutul anului 2019, şi până în prezent, lucrătorii din cadrul Biroului Circulaţie pe Drumurile Publice al Poliţiei Locale Brăila au identificat 232 de autoturisme fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al municipiului Brăila. În 204 dintre cazuri, proprietarii s-au conformat somaţiei aplicate de către poliţiştii locali în baza art. 2 din Legea 421/2002, cu termen de 10 zile pentru eliberarea terenurilor ce aparţin domeniului public sau privat al municipiului Brăila. Proprietarii au ridicat autovehiculele de pe domeniul public, eliberând trotuarele, parcările sau chiar părţile carosabile pe care le ocupau abuziv.

În prezent, 11 autoturisme se află în termenul de 10 zile conf. Art. 2 din Legea 421/2002. În alte 17 cazuri, acolo unde proprietarii nu s-au conformat somaţiilor, autovehiculele au fost ridicate de pe domeniul public de către SC Braicar SA Brăila şi transportate la Depoul din cartierul Radu Negru al societăţii.

Poliţiştii locali vor continua acţiunea de identificare a autoturismelor abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro