Mergi la conţinutul principal

Sute de maşini abandonate pe domeniul public, în vizorul Poliţiei Locale

• de la începutul acestui an şi până în prezent au fost identificate 368 de autoturisme fără stăpân sau abandonate

 

De la începutul anului 2019 şi până în prezent, poliţiştii locali din cadrul Biroului Circulaţie pe Drumurile Publice al Poliţiei Locale Brăila au identificat 368 de autoturisme fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al municipiului Brăila. Astfel, în zona Viziru I - III, Ansamblul Buzăului, Călăraşi IV, Radu Negru au fost identificate 56 vehicule aflate în această situaţie, proprietarii acestora fiind somaţi, în condiţiile legii, să le ridice de pe domeniul public. Un număr de 51 de proprietari s-au conformat solicitărilor, iar pentru 5 vehicule au fost înaintate adrese către Primăria Municipiului Brăila cu propunerea agentului constatator privind inventarierea, expertizarea, ridicarea, transportarea şi depozitarea autovehiculului într-un loc special amenajat.

În zona Hipodrom – Obor au fost identificate alte 21 de vehicule fără stăpân sau abandonate, 19 dintre acestea fiind ridicate de către proprietari.

“Pentru 78 de vehicule depistate ca fiind fără stăpân sau abandonate în cartierele Islaz-Progresul-Vidin şi în zona cartierelor N. Chercea şi Lacu Dulce urmează a fi continuate activităţile de identificare a proprietarilor şi aplicare a somaţiilor. Precizăm faptul că, în zona Centrală a oraşului au fost demarate verificările, fiind identificate 183 de vehicule ai căror proprietari nu respectă prevederile Legii nr.421/2002 sau H.C.L.M. Brăila nr.5/2003, precizează Poliţia Locală prin intermediul unui comunicat de presă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro