Mergi la conţinutul principal

Sute de locuri de muncă pentru brăileni

* cele mai multe joburi se adresează brăilenilor cu studii medii şi celor cu şcoală profesională/curs de calificare

 

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila îi informează pe brăilenii aflaţi în căutarea unui loc pe muncă că în evidenţa instituţiei, în această săptămână, se află 264 de joburi vacante. Cele mai multe dintre acestea se adresează celor cu studii generale şi şcoli profesionale, cum ar fi: ajutor ospătar, barman, bucătar, confecţioner cablaje auto, confecţioner-asamblor articole din textile, dulgher, electrician, electromecanic, femeie de serviciu, fierar-betonist, lăcătuş, manipulant mărfuri, strungar, sudor şi vopsitor industrial.

Pentru cei cu studii medii sunt vacante locuri în ocupaţiile de agent de asigurare (diplomă de bacalaureat), agent de vânzări, asistent manager, contabil, funcţionar informaţii clienţi, merceolog, şofer de autoturisme şi camionete, tehnician mecanic sau vânzător.

Brăilenii cu studii superioare pot opta pentru un post de proiectant inginer construcţii; inginer construcţii civile, industriale şi agricole; consilier/expert/inspector/referent/ economist în comert şi marketing sau administrator bază de date.

Angajatorii vin cu oferte şi pentru muncitorii necalificaţi oferind locuri în industria confecţiilor; asamblarea, montarea pieselor; demolarea clădirilor, căptuşeli zidarie, plăci mozaic, faianţa, gresie, parchet; spargerea şi tăierea materialelor de construcţii.

Angajări face şi Consiliul Judeţean Brăila, care organizează concurs pentru postul de funcţionar administrativ (referent IA). Candidaţii trebuie să aibă studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat şi o vechime în domeniu de 7 ani. Până pe 16 octombrie se pot depune dosarele de înscriere, iar concursul este programat pe 29 octombrie.

De asemenea, şi SUPAGL caută muncitori, posturile oferite fiind: asfaltator, lăcătuş mecanic şi dulgher. Instituţia organizează concurs şi pentru două posturi de inspector de specialitate în administraţia publică (studii superioare/studii superioare tehnice, vechime minimă 6 luni; permis auto categoria B). Înscrierile la concurs se fac până pe 18 octombrie.

Spitalul de Psihiatrie “Sf. Pantelimon” caută fochist, în timp ce Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila scoate la concurs posturile de instalator reţele termice şi sanitare, respectiv zugrav. Pentru ambele locuri candidaţii trebuie să aibă studii medii sau şcoala profesională; certificat calificare în meseria cerută şi 9 ani vechime în muncă. Dosarele se depun până pe 24 octombrie, iar concursurile vor avea loc în noiembrie.

În final, Teatrul de Păpuşi “Cărăbuş“ are nevoie de un actor mânuitor păpuşi.

Persoanele neînregistrate în evidenţele Agenţiei, dar care sunt în căutarea unui loc de muncă, se pot prezenta la sediul AJOFM din municipiu, la Punctul de lucru Făurei sau Punctul de lucru Însurăţei, cu următoarele documente: act de identitate în original şi copie, acte de studii şi calificare - original şi copie, carnetul de muncă - acolo unde este cazul, şi o adeverinţă medicală, cu menţiunea “apt pentru muncă” sau “clinic sănătos”, cu eventuale restricţii medicale.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la acest moment în Brăila o găsiţi pe site-ul AJOFM Brăila.

 

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro