Mergi la conţinutul principal

Sute de locuri de muncă la cules de zmeură, în Portugalia

• se caută 300 de lucrători în domeniul agricol, 280 de culegători zmeură şi 20 de şefi de echipă • brăilenii interesaţi îşi pot depune dosarele până pe 20 ianuarie

 

Semne bune anul are, în materie de locuri de muncă! Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 300 de locuri în ocupaţia de lucrător în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia. Mai exact, se caută 280 de culegători zmeură şi 20 şefi de echipă, iar selecţia candidaţilor va avea loc în perioada 25-26 ianuarie, în municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa.

Durata contracului este de aproximativ 3 luni, pentru culegătorii de zmeură, şi aproximativ 3-6 luni, pentru şefi de echipă, cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfârşitul lunii februarie, respectiv începutul lunii martie 2017.

Brăilenii interesaţi de un loc de muncă în Portugalia trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe: să nu aibă cazier, să prezinte o adeverinţă că sunt apţi pentru muncă la câmp, să aibă cunoştinţe de bază de limba engleză/spaniolă (dar nu este obligatoriu), iar experienţa în agricultură/recoltarea zmeurei sau în munca în sere constituie un avantaj.

Beneficiile oferite de angajator sunt următoarele: cazare asigurată contra cost – 1 euro/zi, plata în avans a drumului până în Portugalia, (suma se va deduce din primele salarii), asigurarea călătoriei înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârşitul campaniei.

Salariul de bază oferit pentru culegătorii de zmeură (40 ore/săptămână, 5 zile lucrătoare) este de 618,33 euro/brut/lună, iar pentru cei care vor face şi ore suplimentare (48 ore/săptamână, 6 zile lucrătoare) este de 718,33 euro/brut/lună. Salariul pentru şefii de echipă este de minim 691.71 euro/brut/lună şi poate ajunge la maxim 1.227 euro/brut/lună.

“Persoanele cu domiciliul în judeţul Brăila, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila, telefon 0239. 611.386, interior 114, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate”, se arată într-un comunicat al AJOFM Brăila.

Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinătate se realizează în baza copiei după CI/BI şi a CV-ului în format Europass, în limba română. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20 ianuarie 2017.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro