Skip to main content

Sute de cadre didactice scolite la "Academica"

In week-end, la Scoala "Sandu Aldea" a avut loc deschiderea cursului "Academica I", organizat de catre Casa Corpului Didactic Braila in colaborare cu Universitatea "Transilvania" din Brasov. La ora 10.30, au participat la curs 150 de cadre didactice, dintre care 50 de profesori de franceza, 50 de engleza, 25 de geografie si 25 de la disciplinele socio-umane, care au mai mult de patru ani de la ultimul grad didactic absolvit. De asemenea, la ora 11.30, au mai luat parte la curs alti 100 de profesori de discipline tehnice, plus 50 de profesori de educatie fizica si sport. De la ora, 12.30, a inceput "Academica II", unde au participat 150 de institutori, 50 de educatori si 100 de invatatori.
La intilnire au fost prezenti reprezentantii Universitatii "Transilvania", conf. univ. dr. Toader Palasan si prof. univ. dr. ing. Anisor Nedelcu, dar si prof. dr. Cristina Anton, directorul Casei Corpului Didactic.
Cadrele didactice au beneficiat gratuit de aceste cursuri.
Cursul este acreditat de Universitatea "Transilvania" are un numar de 280 de ore si ofera 100 de credite pentru cele trei module: "Proiectarea, organizarea si evaluarea activitatilor didactice", "Management si comunicare" si "Tehnici Informationale si de Comunicare".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu