Mergi la conţinutul principal

Sute de brăileni au căzut pe gheață. S-a triplat numărul de cazuri la Ortopedie

* începând de luni, 30 ianuarie, s-au sistat internările pacienților cronici la Secția Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Brăila * asta după ce a crescut alarmant numărul brăilenilor care s-au prezentat la spital cu luxații, entorse și fracturi

 

 

 

Iarna care ne-a luat pe toți pe nepregătite continuă să facă victime, mai ales în rândul brăilenilor de vârsta a treia.

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Județean de Urgență Brăila (SJU), practic, în ultimele zile, s-a triplat numărul pacienților diagnosticați cu entorse, luxații și fracturi, înregistrați la camera de gardă a Secției Ortopedie și Traumatologie de la Spitalul Județean de Urgență Brăila, Corp B (la UPU ajung, de regulă, doar cazurile complexe). Afluxul de pacienți de la Ortopedie - Trumatologie a fost atât de mare, încât de luni, 30 ianuarie 2023, au fost sistate, temporar, internările pacienților cronici la această secție, prioritate având doar urgențele. Motivul sistării internărilor: cadrele medicale nu mai fac față cu paturile și cu operațiile programate, Secția Ortopedie dispunând de un număr total de 50 de paturi.

Potrivit unor surse spitalicești, în perioada 23 - 29 ianuarie 2023, s-au prezentat la camera de gardă de la Ortopedie și Traumatologie a SJU Brăila un număr de 160 de brăileni, dintre care 18 au rămas internați în spital. Totodată, în perioada 30 ianuarie - 3 februarie a.c., în doar cinci zile, alți 175 de brăileni au fost înregistrați cu luxații, entorse și fracturi la Secția Ortopedie, 16 dintre aceștia fiind internați în spital.   

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro