Mergi la conţinutul principal

Surprizele continuă! Câștigă o invitație dublă la TEATRU!

* intră în concursul nostru și ai șansa de a câștiga o invitație dublă la spectacolul ”Gaițele” sau ”Jake și femeile lui”

 

Teatrul ”Maria Filotti” continuă să își surprindă spectatorii și organizează un nou CONCURS cu invitații duble! Iată la ce spectacole puteți merge în 18 - 19 iunie:

- Sâmbătă, 18 iunie - Gaițele”, de Al. Kirițescu, regia Radu Nichifor. “Gaițele” sau “Cuibul de viespi”, cum se intitula la începutul anilor '30, reprezintă un text de mare forță dramatică, din care se degajă o energie uriașă. Spectacolul se adresează în egală masură atât tinerei generații, dar și publicului matur, avizat și dornic de comedie. Regizorul Radu Nichifor merge dincolo de umorul replicilor și situațiilor, iar textul aduce pe scenă, la vedere, o lume autentică, deloc prăfuită și „foarte actuală”. O satiră socială, cum însuși autorul ei o numea, “în care m-am străduit, cu adevăr și mânie, să demasc lumea putredă ce mi se dezvăluise în toată hâda ei goliciune”. Spectacolul este programat la ora 18.00, la Sala Mare.

Distribuția: Monica Ivașcu, Elena Andron, Ramona Gângă, Corina Borș, Dan Moldoveanu, Cătălina Nedelea, Florentina Popa, Camelia Dilbea, Zane Jarcu, Marcel Turcoianu și Valentin Terente.

- Duminică, 19 iunie”Jake și femeile lui”, de Neil Simon, regia Erwin Șimșensohn. Această celebră comedie aduce în fața spectatorilor un scriitor de succes și femeile din viața sa, ce apar și dispar, devenind pe rând personaje ale romanelor sale. Jake are relații sentimentale cu probleme. Aflat la a doua căsătorie, în pragul unei crize, Jake examinează toate relațiile cu femeile din viața sa, suprapunând planul imaginar cu cel real, în speranța de a înțelege modul prin care ar putea fi un soț mai bun. Acțiunea se desfășoară în apartamentul new york-ez al scriitorului, unde realitatea și imaginația se amestecă, granița dintre lumea reală și universul din capul scriitorului devenind din ce în ce mai fină, aproape ireală. Spectacolul este programat la ora 18.00, la Sala Mare.

Distribuție: Valentin Terente, Petronela Buda, Monica Ivașcu, Elena Andron, Narcisa Novac, Ramona Gângă, Corina Borș, Ioana Ichim/Anastasia Naval.

 

Cum puteți participa la concurs?

- Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs este să urmăriți ediția print a cotidianului ”Obiectiv” de miercuri și joi, 15 și 16 iunie, și să căutați talonul ”Invitație la teatru!”.

- Decupați talonul din ziar și completați-l cu răspunsul la întrebarea ”Ce spectacole au loc pe 18 și 19 iunie la Teatrul «Maria Filotti»?”

- Completați apoi talonul cu datele voastre (nume și prenume, vârstă, număr de telefon).

- Taloanele vor fi depuse în urna special amenajată la sediul redacției noastre, pe Strada Mihai Eminescu nr. 56, miercuri (15 iunie), între orele 09.00 - 15.00 și joi (16 iunie), între orele 09.00 - 13.00.

- Câștigătorii invitațiilor duble, câte una pentru fiecare spectacol, vor fi aleși prin tragere la sorți, care va avea loc joi, 16 iunie, la ora 14.00.

- Norocoșii vor fi contactați apoi pentru a intra în posesia invitațiilor. De asemenea, aceștia vor fi anunțați în cotidianul și pe site-ul ziarului ”Obiectiv”, vineri, 17 iunie.

Mult succes!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro