Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Surpriza in Ajunul Bobotezei, pentru o fetita de 6 ani

Pentru Andreea Chirita, o fetita de numai 6 ani, zilele Craciunului si ale Anului Nou au trecut la fel de trist ca si celelalte din viata ei de copil. Bunica si mama, cu care cea mica locuieste, nu si-au permis sa faca prea multe pregatiri pentru sarbatori. Cazul sau era cunoscut redactiei noastre in urma derurarii concursului "Scrisoare pentru Mos Craciun", desfasurat in luna decembrie.
"Singurele surse de venit, pentru noi trei, le constituie alocatia fetitei si pensia mea. Pe mama ei nu doreste nimeni sa o angajeze, deoarece are encefalopatie si sindrom convulsiv", ne-a spus bunica Andreei, care este pensionara. Batrina a adaugat ca fetita este ajutata cu rechizite si cu cele necesare la gradinita de catre educatoare.
Ieri, in Ajunul Bobotezei, cele trei au avut parte de cea mai frumoasa surpriza: Cristi, un tinar de 34 de ani, s-a prezentat la redactia noastra, dorind sa doneze unei familii sarace un televizor color si un aspirator, produse care au ajuns, astfel, la familia Chirita. Cadoul a fost binevenit, avind in vedere ca in casa nu exista nici macar un televizor alb-negru. "Nu credeam ca poate fi posibil sa ni se intimple asa ceva. Avem o antena pe bloc, ca nu ne-am permis sa tragem cablu, dar nu mai avem televizor. Am avut unul alb-negru, oferit de o cunostinta, dar nu mai functioneaza de mult timp. Este cea mai mare bucurie pe care ne-ati putut-o face", i-a spus batrina, cu lacrimi in ochi, tinarului care, impresionat de cele vazute, a decis sa le ajute si cu alimente.
Din pacate, sint din ce in ce mai putini oamenii cu dare de mina care se gindesc sa-si ajute semenii cu care soarta nu a fost la fel de darnica.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii